09-09-2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο OPEN WELLNESS

Open wellness

ΟPEN WELLNESS

ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΑΜΕ SPINNING ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Πάνω από 300 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο SPINNING EVENT στην Ελλάδα!

 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου η πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι γέμισε από  νωρίς χαρούμενα πρόσωπα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του OPEN και υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο OPEN WELLNESS.

 

Πάνω από 300 άτομα όλων των ηλικιών ήρθαν με σκοπό να γυμναστούν, να περάσουν ένα χαρούμενο απόγευμα αλλά και να προσφέρουν εκεί που υπάρχει ανάγκη. Δεν είχε σημασία ούτε η ταχύτητα, ούτε τα χιλιόμετρα που έκανε ο καθένας. Σημασία είχε η συμμετοχή στη μεγάλη αυτή γιορτή.

 

Οι εξειδικευμένοι spinning instructors της συνδιοργανώτριας του event, Spinning Greece ήταν εκεί για να δίνουν τον ρυθμό, να δίνουν τις απαραίτητες οδηγίες αλλά και να εμπνέουν με το κέφι τους και τη δύναμή τους τους «ποδηλάτες» μας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να φτάσουν το στόχο τους.

 

Η Χριστίνα Βραχάλη παρουσίασε τη βραδιά και δεν σταμάτησε στιγμή να μιλά με τον κόσμο και να τον προκαλεί να κάνει μερικά χιλιόμετρα παραπάνω για να φτάσει τον στόχο του. Η βραδιά έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτυ όπου προπονητές και αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ολοκληρώνοντας το πρώτο OPEN WELLNESS με τον καλύτερο τρόπο.

 

Το κόστος συμμετοχής ήταν 5 ευρώ και όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τους σκοπούς της HΟPEgenesis. Στο σημείο ήταν και το ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή για να ενημερώσει όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

 

Kάθε φορά και ένα νέο OPEN WELLNESS, κάθε φορά και ένας καλός σκοπός!

 

ΟPEN WELLNESS

 

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

 

Με την υποστήριξη της ΕΚΟ

& των AQUA POWER the vitamin water