17-09-2019

Ο Κριστόφ Βαζέχα στο Total Football!

Κριστόφ Βαζέχα - Δελτίο Τύπου

Μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από τα γήπεδα της χώρας μας, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα, θα εμφανίζεται αποκλειστικά στην εκπομπή Total Football του Open!

Ένας γεννημένος πρωταθλητής θα σχολιάζει τα παιχνίδια της Super League, θα δίνει το στίγμα του expert σε κάθε αναμέτρηση του πρωταθλήματος, θα συζητά, θα απαντά, θα αναλύει κάθε ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό γεγονός στο Open.

Το Total Football της νέας σεζόν θα έχει γνώμη, ρεπορτάζ, δυναμισμό και θα… σκοράρει κάθε Κυριακή βράδυ χάρη στον Κριστόφ Βαζέχα.

Η εμβληματική φυσιογνωμία του Πολωνού με την ελληνική καρδιά θα φωτίσει το πλατό της αθλητικής εκπομπής του Open και θα αναδείξει τους πρωταγωνιστές και τα στοιχεία που καθορίζουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Στον νέο ρόλο του, αυτόν του expert, o αγαπημένος αρχισκόρερ των Ελλήνων φιλάθλων Κριστόφ Βαζέχα είναι έτοιμος για… ολοκληρωτική ποδοσφαιρική ανάλυση και άποψη χωρίς συμβιβασμούς στο Total Football.

Αναρίθμητα γκολ, αμέτρητες εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες, τίτλοι με το τσουβάλι, ένα αληθινό είδωλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός, ο αξεπέραστος Κριστόφ Βαζέχα. Από την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα παίζει μπάλα στο Total Football, στο ανοιχτό γήπεδο του Open!

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ

 

@ Ο Βαζέχα είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας και δεύτερος στη γενική κατάταξη των σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πίσω από τον Θωμά Μαύρο με 244 γκολ.

@ Έχει αναδειχτεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος ξένος ποδοσφαιριστής, και μία φορά πρώτος σκόρερ του πολωνικού πρωταθλήματος.

@ Είναι ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία με 390 αγώνες.

@ Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού με 319 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

@ Είναι ο πρώτος σε συμμετοχές (63) και γκολ (26) στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού.

@ Έχει αναδειχτεί 8 φορές πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, έξι από αυτές συνεχόμενες!

@ Συνολικά έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ στην Ελλάδα και 1 πρωτάθλημα στην Πολωνία.