29-10-2019

Τώρα Ό,τι Συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Οκτώβριο

Τώρα ό,τι συμβαίνει

Τώρα Ό,τι Συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη


Στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό τον Οκτώβριο

 

Η έγκυρη και άμεση ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι στο OPEN και το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει που παρουσιάζει η Φαίη Μαυραγάνη να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η ενημερωτική εκπομπή του OPEN Τώρα Ό,τι Συμβαίνει τον μήνα Οκτώβριο ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 15,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών.

Η Φαίη Μαυραγάνη και η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 5.30 το πρωί, καταγράφουν πρώτοι όλα τα γεγονότα που απασχολούν τους πολίτες με ρεπορτάζ από τα σημεία των εξελίξεων, ζωντανές συνδέσεις και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας καλεσμένους στο στούντιο, με στόχο την ολοκληρωμένη και αντικειμενική ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού.

Τον μήνα Οκτώβριο, όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας συζητήθηκαν στο στούντιο του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει.
Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε στη Φαίη Μαυραγάνη για τα αναδρομικά και το κοινωνικό μέρισμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής, ο υφυπουργός Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων Νότης Μηταράκης για το νέο ασφαλιστικό και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης για το νομοσχέδιο για της ΔΕΗ. Ο Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιος για το μεταναστευτικό Γιώργος Κουμουτσάκος μίλησε στη Φαίη Μαυραγάνη για το πώς επηρεάζει τη χώρα μας ο πόλεμος στη Συρία και το πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση πιθανή αύξηση των προσφυγικών ροών. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης  μίλησε για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, για τις επενδύσεις και τις ελληνικές εξαγωγές, ζητήματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σανγκάη.

Κάθε Σαββατοκύριακο η καρδιά της επικαιρότητας χτυπά στο Τώρα Ό,τι Συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη.

#ΤοraOtiSymvainei

#OpenTv

Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 5.30 στο OPEN για να ξέρετε πρώτοι Τώρα Ό,τι Συμβαίνει