08-11-2019

Ένας για όλους special 10/11: Ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του «Η Μόλυ και η Τσίχλα» είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μια υπέροχη επιθυμία

Δελτίο τύπου - Μαρία Μπακοδήμου

Το συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι του OPEN «Ένας για όλους», με τη Μαρία Μπακοδήμου, συνεχίζει να ψυχαγωγεί καθημερινά τους τηλεθεατές με τις πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, όμως, έρχεται μία παρέα που ξεχωρίζει!
Μία παρέα ξεκαρδιστική.
Μία παρέα ανατρεπτική.
Μία παρέα φίλων που παίζουν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας και μάλιστα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης, μας συστήνει την ομάδα του, «Η Μόλυ και η Τσίχλα».

Βέβαια οι φίλοι του μάλλον δεν δείχνουν να του έχουν υπερβολική «εμπιστοσύνη» ως αρχηγό!!
Τα σχόλια, τα πειράγματα και οι κριτικές πέφτουν βροχή….
Θα μπορέσουν να συνεργαστούν  πετυχημένα;  Θα επιλέξουν σωστά ή η υπερβολική εμπιστοσύνη μπορεί να τους ξεγελάσει;

 

Δείτε το τρέιλερ ΕΔΩ

 

Η «ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων» είναι ένας μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1992 στην Ελλάδα με στόχο την υποστήριξη των παιδιών που μειονεκτούν κοινωνικά και απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό και περιθωριοποίηση καθώς και την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και την ανάπτυξη υπηρεσιών για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (άστεγοι, μετανάστες, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, Ρομά ή άτομα που ζουν πάνω ή κάτω από το όριο της φτώχειας κ.λπ.).

 

Το «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» είναι ο μοναδικός ξενώνας επείγουσας φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο δυναμικότητας 23 θέσεων και φιλοξενεί παιδιά τα οποία είναι θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, εμπορίας και διακίνησης ή που βρίσκονται σε κίνδυνο, λόγω δυσμενών οικογενειακών ή κοινωνικών – οικονομικών συνθηκών.

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η παρέα του κατάφεραν να δημιουργήσουν την πιο κεφάτη παρέα με την ομορφότερη επιθυμία.

 

Αυτή την Κυριακή το βράδυ στις 20.00 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το χιούμορ, το κέφι, τις γνώσεις και την τρέλα του Γιώργου Μαυρίδη και της παρέας του. Μιας παρέας που είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει μία υπέροχη επιθυμία.

 

#enasgiaolous

#opentv