03-12-2019

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στην ονειρική Βιρμανία, στις 7/12

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Βιρμανία

Εικόνες: Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε 5 ηπείρους, με τον Τάσο Δούση

 

 

Οι «Εικόνες» επιστρέφουν με νέους μαγικούς προορισμούς και ταξίδια ζωής που μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στις πέντε ηπείρους και μοιράζεται εμπειρίες και «Εικόνες».

 

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στην ονειρική Βιρμανία, σ’ έναν ανεξερεύνητο προορισμό της Ασίας, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο OPEN.

 

Μία χώρα με πλούσια φυσική ομορφιά, εξαιρετικά φιλικούς ανθρώπους, με παγόδες και μοναστήρια που σκορπίζουν φως και πνευματικότητα.

 

Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την Swedagon Pagoda, κάνουν τον γύρο της πόλης μέσα από ένα τρένο, ενώ πηγαίνουν και στην 26η οδό, στην αγορά όπου τα αυτοκίνητα περνάνε πάνω από τα προϊόντα.

 

Δοκιμάζουν γεύσεις μοναδικές, παρακολουθούν τοπικούς χορούς σε πλωτό παλάτι, «συναντούν» τον ξαπλωμένο Βούδα – ένα τεράστιο άγαλμα από χρυσάφι!

 

Η αποστολή στη Βιρμανία συνεχίζεται με το νησί Νταλά, τη Sule Pagoda στο κέντρο της Γιανγκόν, τον εντυπωσιακό κρεμαστό βράχο Golden Rock και τέλος τη ψαραγορά, όπου οι εικόνες είναι πραγματικά μιας άλλης εποχής.     

 

 

Εικόνες: Ταξιδεύουν στη Βιρμανία το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο OPEN