12-12-2019

Ένας για όλους: Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και η ομάδα του Striptease παίζουν για καλό σκοπό – Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

O Δημήτρης Κουρούμπαλης και η ομάδα του Striptease στο Ένας για όλους με τη Μαρία Μπακοδήμου

O Δημήτρης Κουρούμπαλης και η ομάδα του Striptease παίζουν στο Ένας για όλους με τη Μαρία Μπακοδήμου για καλό σκοπό!

 

Ένα ακόμα ξεχωριστό Ένας για όλους έρχεται αυτή την Παρασκευή. Στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της παρέας, όπου κάθε ομάδα φίλων έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα κοινό της όνειρο, η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται τους πρωταγωνιστές της παράστασης Striptease.
Με αρχηγό της ομάδας τον Δημήτρη Κουρούμπαλη, οι ηθοποιοί Σωτήρης Μανίκας, ο Σπύρος Κατσιάνος, Σταύρος Τσουμάνης και Διονύσης Λάνης παίζουν σε ένα special επεισόδιο του Ένας για όλους, αποφασισμένοι να κερδίσουν και να ενισχύσουν τη «Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιού  Αναρρωτήριο Πεντέλης»

 

Την Παρασκευή έρχεται ένα συναρπαστικό επεισόδιο Ένας για όλους με γέλιο, αγωνία και… τραγούδι, καθώς στο πλατό της εκπομπής οι ηθοποιοί ερμηνεύουν απόσπασμα από την έναρξη της παράστασης Striptease και μας μεταφέρουν στο κλίμα του θεάτρου Αλκμήνη. Πρόκειται για μια σατιρική επιθεώρηση bobo όπου τέσσερις νέοι τραγουδούν, χορεύουν, διακωμωδούν και συλλογίζονται την καθημερινότητα, τη σεξουαλικότητα και την ελληνική ραπ, έχοντας ως κεντρικό άξονα την ηλικία των εικοσάρηδων.

 

Ο Δημήτρης θα επιστρατεύσει τις γνώσεις, το ένστικτο και την αποφασιστικότητά του και με τη βοήθεια της τύχης -και φυσικά της παρέας του- θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να καταφέρουν όλοι μαζί να ενισχύσουν τη Μονάδα κοινωνικής φροντίδας παιδιού Αναρρωτήριο Πεντέλης.


Η Μαρία Μπακοδήμου δίνει το σύνθημα «Ένας Για Όλους» και «όλοι για έναν» και το παιχνίδι ξεκινά!

 

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 20.00 ένα ξεχωριστό #enasgiaolous στο #opentv