19-12-2019

Τώρα ό,τι συμβαίνει: Μάκης Βορίδης και Στέλιος Πέτσας μιλούν για όλα τα καίρια θέματα που απασχολούν τους πολίτες στη Φαίη Μαυραγάνη

Φαίη Μαυραγάνη - Δελτίο τύπου

O Μάκης Βορίδης και ο Στέλιος Πέτσας αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη

 

Με μια σειρά από φλέγοντα θέματα να απασχολούν την επικαιρότητα, αυτό το Σαββατοκύριακο η Φαίη Μαυραγάνη υποδέχεται στο στούντιο του «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

 

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο στούντιο του «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» έρχεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, δίνοντας απατήσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Οι κινήσεις της Τουρκίας που κλιμακώνουν την ένταση στη Μεσόγειο, η Εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, ο προϋπολογισμός του 2020 που υπερψηφίστηκε στη Βουλή, οι φοροελαφρύνσεις, το κοινωνικό μέρισμα και ποιοι θα ωφεληθούν.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του OPEN θα βρεθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τη Φαίη Μαυραγάνη.

 

Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου μαθαίνουμε πάντα πρώτοι «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Ανοιχτό Κανάλι.

 

«Τώρα Ό,τι Συμβαίνει»

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 5.30 το πρωί στο OPEN.

#toraotisymvainei

#opentv