20-12-2019

Κόκκινο ποτάμι: Εκδήλωση αφιερωμένη στη σειρά που μίλησε στην καρδιά των τηλεθεατών

Κόκκινο ποτάμι

Με αφορμή τη 10η έκδοση του βιβλίου «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Χάρη Τσιρκινίδη, ο ΙΑΝΟS πραγματοποίησε εκδήλωση αφιερωμένη στη σειρά του OPEN που κατάκτησε την κορυφή της τηλεθέασης.

 

 

Το βράδυ της Τρίτης το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS οργάνωσε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο Κόκκινο Ποτάμι, με αφορμή τη 10η έκδοση του ομώνυμου βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη στο οποίο βασίζεται η σειρά εποχής του OPEN που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

Όπως δήλωσε ο Χάρης Τσιρκινίδης, η σειρά έδωσε την ευκαιρία να μάθει το ευρύτερο κοινό την ιστορία που διηγείται μέσα από το βιβλίο του.

«Μου έδωσε ένα παράθυρο σε μια ιστορία που δεν ήξερα και ήθελα να τη μοιραστώ και να τη συζητήσω με τους θεατές. Και αυτή η συζήτηση βρήκε ανταπόκριση», δήλωσε με συγκίνηση ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης για το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η ιστορία στην οποία έδωσε «σάρκα και οστά».
Το Κόκκινο Ποτάμι ξεδιπλώνει την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού και μίλησε στην καρδιά των τηλεθεατών, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο συγγραφέας Χάρης Τσιρκινίδης, ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης, ο συνθέτης του soundtrack Το Κόκκινο Ποτάμι Χρήστος Παπαδόπουλος και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάνια Τρύπη, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Στέφανος Κυριακίδης, Δήμητρα Σιγάλα κ.α.

 

Απόσπασμα από τις δηλώσεις των συντελεστών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

«Το Κόκκινο Ποτάμι»

Νέο επεισόδιο την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN.

#kokkinopotami

#opentv