27-12-2019

Εικόνες: Ταξίδι στο Μαρόκο με τον Τάσο Δούση, Σάββατο 28/12

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Μαρακές

Ο Τάσος Δούσης αυτό το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 20.00 μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές Εικόνες από το μαγευτικό Μαρόκο.


O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στη χώρα των χρωμάτων, το Μαρόκο, και «χάνονται» στα ατελείωτα σουκς της μεντίνας του Μαρακές.

Δοκιμάζουν το κορυφαίο street food στην πλατεία Τζεμαά ελ Φνα, πίνουν τον καφέ τους στο ιστορικό Grand café de la Poste, ξεναγούνται  στο ακριβότερο ξενοδοχείο του Μαρακές – το Royal Mansour,  διασκεδάζουν μέχρι το πρωί στα Comtoir Darna και VIP Room και εντυπωσιάζονται από τους Τάφους των Σααντί, μαθαίνοντας τα πάντα για το μαυσωλείο της δυναστείας που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1917.

Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν το Ραμπάτ, την πρωτεύουσα του Μαρόκο, και διαπιστώνουν ότι πρόκειται για ένα καλά κρυμμένο διαμάντι.

Επισκέπτονται το επιβλητικό κάστρο της Κάσμπα, τον Πύργο του Χασάν με την ιδιαίτερη ιστορία και ολοκληρώνουν το ρεπορτάζ τους στο μαυσωλείο του Μωχάμεντ Ε΄, ένα εμβληματικό μνημείο της χώρας.     

 Οι πιο δυνατές Εικόνες από το Μαρόκο, αυτό το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο OPEN.