09-01-2020

Εικόνες: Ταξιδεύουμε με τον Τάσο Δούση στην Ταϊλάνδη και την παραλία του Ντι Κάπριο

Εικόνες με τον Τάσο Δούση στην Ταϊλάνδη-Δελτίο Τύπου

«Εικόνες»: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη και την παραλία του Di Caprio στο νησί Phi Phi Leh

 

Αυτό το Σάββατο στις 20.00 στο #opentv

 

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» μας ταξιδεύουν σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ασίας, την Ταϊλάνδη.

Πρώτη στάση του έμπειρου ταξιδευτή και της ομάδας του αποτελεί το Πουκέτ, το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης. Στο Πουκέτ (Phuket) ανακαλύπτουν και μας παρουσιάζουν την Patong Beach, το πιο διάσημο resort του Πουκέτ που προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων στον επισκέπτη και υπόσχεται την πιο ενδιαφέρουσα νυχτερινή διασκέδαση, ενώ περπατούν στον πολύβουο και διάσημο δρόμο Bangla που σφύζει από ζωή μετά το ηλιοβασίλεμα!

Στη συνέχεια επισκέπτονται το ψηλότερο σημείο του Πουκέτ για να θαυμάσουν τον Καθιστό Βούδα, ενώ δεν παραλείπουν να περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη, που πραγματικά καθηλώνει με την ομορφιά της.

Το Πουκέτ έχει να προσφέρει πολλές διαφορετικές εμπειρίες στους επισκέπτες του. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το εστιατόριο «3 Μαϊμούδες» που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη ζούγκλα, αλλά και το βασίλειο της άγριας τίγρης για να θαυμάσουν από πολύ κοντά τα άγρια θηρία.

Επόμενος προορισμός του Τάσου Δούση είναι τα νησιά Phi Phi, ένας επίγειος και εξωτικός παράδεισος, και φυσικά το διάσημο νησί Phi Phi Leh, όπου γυρίστηκε η ταινία «The Beach» με πρωταγωνιστή τον Leonardo Di Caprio στον φημισμένο κόλπο Maya.

 

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εξωτική Ταϊλάνδη το Σάββατο στις 20.00 στο OPEN.