31-01-2020

Το Travel Guide μας ξεναγεί στις «βασίλισσες του Δούναβη»

Το Travel Guide μας ξεναγεί στις Βασίλισσες του Δούναβη

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ταξιδέψατε σε μία αυτοκρατορική πόλη; Πότε απολαύσατε τον καφέ σας σε μία νεανική πρωτεύουσα  που συνδυάζει το σύγχρονο προφίλ της με την ιστορική της διάσταση; Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που σας μαγνήτισε και σας γοήτευσε η αρχοντική αρχιτεκτονική μιας πόλης;

 

Το Travel Guide αυτή την εβδομάδα μας ταξιδεύει σε τρεις πόλεις. Τρεις αγαπημένες ευρωπαϊκές πόλεις, που τα χαρακτηριστικά της μίας συμπληρώνουν αρμονικά τα χαρακτηριστικά της άλλης.

 

Ετοιμαστείτε για ένα πολυδιάστατο και ξεχωριστό ταξίδι στην αυτοκρατορική Βιέννη, στη νεανική Μπρατισλάβα και στην αρχοντική Βουδαπέστη, τις τρεις πόλεις που θεωρούνται οι "Βασίλισσες" του Δούναβη!

 

Κάστρα, βασιλικά παλάτια, ποταμόπλοια, ιαματικά λουτρά με πολυτελή resorts με τεράστιες πισίνες, υπέροχες πόλεις στις οποίες συναντάμε ποικίλους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς, εντυπωσιακές γέφυρες και, φυσικά, ξεχωριστές γεύσεις -ακόμη κι ένα εστιατόριο… U.F.O.

 

Την Κυριακή το βράδυ στο OPEN ακολουθούμε τον Θάνο Παπαδημητρίου σε μία ξενάγηση που τα έχει όλα και καταγράφει την αξεπέραστη ομορφιά της Κεντρικής Ευρώπης και τη γοητεία του ποταμού Δούναβη σε ένα απολαυστικό επεισόδιο.

 

Travel Guide αυτή την Κυριακή στη 01:15 τη βράδυ στο OPEN, το ανοιχτό κανάλι.