Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

A’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤAΔΟΣΗ 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

A’ τηλεοπτική μετάδοση 
Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2016

Σκηνοθέτης: Τζέιμς Μπόμπιν
Σενάριο: Λίντα Γούλβερτον
Ιστορία από: Λιούις Κάρολ
Ηθοποιοί: Μία Γουασικόφσκα, Τζόνι Ντεπ, Αν Χαθαγουέι, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάσα Μπάρον Κοέν
Διάρκεια: 99’ λεπτά 

Υπόθεση: Η Αλίκη συνεχίζει το ταξίδι της στη Χώρα των Θαυμάτων, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη που θα την οδηγήσει σε μια άλλη διάσταση. Εκεί, θα συναντήσει καινούργιους αλλά και γνώριμους χαρακτήρες, θα κάνει νέους φίλους αλλά και εχθρούς, και θα πρέπει να αποφύγει πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν...

O σκηνοθέτης James Bobin (Τα Μάππετς καταζητούνται) έχει στη διάθεσή του μια Dream Team ηθοποιών με αρχηγό τον Johnny Depp (Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων).

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι οι λαμπεροί: Anne Hathaway (Οι Άθλιοι, Interstellar, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Mia Wasikowska (Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) και ο πολυτάλαντος και πολυπρόσωπος Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno, Ali G).

Την ομάδα πλαισιώνει η κορυφαία ενδυματολόγος και 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Colleen Atwood (Οι Αναμνήσεις μιας Γκέισας, Σικάγο, Η Αλίκη στη Xώρα των Θαυμάτων) και o 5 φορές βραβευμένος με Όσκαρ επικεφαλής οπτικών εφέ Ken Ralston (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ).