Τα μυστικά του ΜπάκιγχαμΣχετικά
Τα μυστικά του Μπάκιγχαμ

Royals declassified
Σειρά ντοκιμαντέρ ιστορικής βιογραφίας βρετανικής παραγωγής 2021, σε Α' τηλεοπτική μετάδοση
Δημιουργοί: Blink Films
Σήμανση: Κ8
Επεισόδια: 5
Υπόθεση: Το αποκορύφωμα μιας δεκαοχτάμηνης έρευνας οδήγησε σε μια σειρά ντοκιμαντέρ η οποία εξερευνά τις πιο συναρπαστικές περιόδους της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Με πρόσβαση στο Εθνικό Αρχείο του Λονδίνου, στα Αρχεία Τσώρτσιλ και όχι μόνο, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ακυκλοφόρητο υλικό, το οποίο περιλαμβάνει πλάνα και φωτογραφίες, καθώς και πρόσφατα αποχαρακτηρισμένο αρχειακό υλικό, όπως προσωπικά γράμματα και σελίδες ημερολογίου της Βασίλισσας, που φέρνουν στο φως συγκλονιστικές ιστορίες σχετικά με την Βασιλική οικογένεια.

Περιλαμβάνονται αποκλειστικές συνεντεύξεις ειδικών σε θέματα της βασιλικής ιστορίας, δημοσιογράφων και ιστορικών, οι οποίοι καταρρίπτουν φήμες με αδιάσειστες αποδείξεις και γεγονότα.

Ανάμεσα στις ιστορίες που καλύπτονται, βρίσκεται η εφ’ όλης της ύλης θρυλική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η ερωτική ζωή του Πρίγκιπα Φίλιππου, η πραγματική άποψη της Βασίλισσας Ελισάβετ για τους Πρωθυπουργούς της, ενώ κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει πώς το Παλάτι αναγκάστηκε αρκετές φορές να καλύψει σκάνδαλα δεκαετιών…