After darkVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
After dark αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2022 23:48

Ηλίας Μπόγδανος: Μετά το τροχαίο που είχα πριν χρόνια, είδα τα πράγματα διαφορετικά

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε στον Θέμη Γεωργαντά ότι πριν από κάποια χρόνια είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή, ενώ αποκάλυψε πως μετά από αυτό το συμβάν, είδε τα πράγματα διαφορετικά.
ΤΡΟΧΑΙΟΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ο Ηλίας Μπόγδανος για τις μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο λόγω covidΟ Ηλίας Μπόγδανος για τις μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο λόγω covidΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Άρια Καλύβα σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Άρια Καλύβα σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοΟ Θέμης καλωσορίζει την καταξιωμένη δημοσιογράφο Άρια ΚαλύβαΟ Θέμης καλωσορίζει την καταξιωμένη δημοσιογράφο Άρια ΚαλύβαΠως ξεκίνησαν οι οικογενειακές ιστορίες των Κρητικών στη καραντίνα;Πως ξεκίνησαν οι οικογενειακές ιστορίες των Κρητικών στη καραντίνα;Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Στέλιο Κρητικό σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Στέλιο Κρητικό σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αναστάσιο Ράμμο, στο «After Dark»Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αναστάσιο Ράμμο, στο «After Dark»Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αναστάσιο Ράμμο, σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αναστάσιο Ράμμο, σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Ζήση Ρούμπο και τον Δημήτρη Μακολιά στο «After Dark»Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Ζήση Ρούμπο και τον Δημήτρη Μακολιά στο «After Dark»Ο Ζήσης Ρούμπος στο εξομολογητήριο του ΘέμηΟ Ζήσης Ρούμπος στο εξομολογητήριο του ΘέμηΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Τάσο Δούση, σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοΟ Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Τάσο Δούση, σε ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριοMente Fuerte: Αποκαλυπτικό εξομολογητήριο με τις πιο hot ερωτήσειςMente Fuerte: Αποκαλυπτικό εξομολογητήριο με τις πιο hot ερωτήσειςΟ Θανάσης Πάτρας στο εξομολογητήριο!Ο Θανάσης Πάτρας στο εξομολογητήριο!

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.