Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 15:31 Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 90 κύκλος 02 Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και κοκκινόψαρο φρικασέ και στη συνέχεια μας ταξιδεύει στην Ιταλία με μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη συνταγή για Stroboli. Για το καθημερινό πιάτο ετοιμάζει μια ιδιαίτερη συνταγή, πένες με σπετζοφάι, ενώ για το κυριακάτικο τραπέζι μαγειρεύει ένα πιάτο με μεθυστικά αρώματα, ρολό με πετιμέζι.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO αυτ. αναπαραγωγή
Συνταγή για πένες με σάλτσα σπετζοφάι από τον Βαγγέλη Δρίσκα Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 89 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 88 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 87 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 86 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 85 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 84 κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 83 κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 82 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 81 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 80 κύκλος 02
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 25, κύκλος 03 To Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ασιατικά πιάτα και φτιάχνει νουντλς με χοιρινό και σάλτσα τσίλι, ένα ξεχωριστό πιάτο από... Κεντρικό Δελτίο ΣΚ 13/12/2025 «Όχι» σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό λένε οι αγρότες, απορρίπτοντας την πρόσκληση Μητσοτάκη για διάλογο, έχοντας κοινή στάση σε Θεσσαλία, Έβρο και... Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 24, κύκλος 03 Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, το επεισόδιο ξεκινάει με το Σιτσιλιάνικο τιμπάλο, ένα από τα κλασικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Ο chef ψήνει αφράτα και... Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 13, κύκλος 03 O Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένες ζύμες και φτιάχνει στριφτάρια με σφολιάτα, πιπεριές και τυριά. Στη συνέχεια, ταξιδεύει μαγειρικά στην Ασία και...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ