ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τουρκική βουλή: Ξύλο για τους αγρότες και τα τρακτερ τουςΤουρκική βουλή: Ξύλο για τους αγρότες και τα τρακτερ τουςΈρχονται Χριστούγεννα με...ομπρέλαΈρχονται Χριστούγεννα με...ομπρέλαΏρα Ελλάδος 22/12/25Ώρα Ελλάδος 22/12/25Αν υπήρχες θα σε χώριζα - επεισόδιο 21Αν υπήρχες θα σε χώριζα - επεισόδιο 21Αν υπήρχες θα σε χώριζα - επεισόδιο 20Αν υπήρχες θα σε χώριζα - επεισόδιο 20Πολιτική αντιπαράθεση Bρεττάκος,Δουδώνης και Γαβρίλος για τα αγροτικά μπλόκαΠολιτική αντιπαράθεση Bρεττάκος,Δουδώνης και Γαβρίλος για τα αγροτικά μπλόκαΑν υπήρχες θα σε χώριζα - επεισόδιο 19Αν υπήρχες θα σε χώριζα - επεισόδιο 19Tι αλλάζει στις μισθώσεις ακινήτων απο το νέο έτοςTι αλλάζει στις μισθώσεις ακινήτων απο το νέο έτοςΚύκλωμα ναρκωτικών: Διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη σε σχολείαΚύκλωμα ναρκωτικών: Διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη σε σχολείαGRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.