Σ' αγαπάω μεν... αλλάVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Σ’ αγαπάω μεν… αλλά  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 30 Απριλίου 2022 20:50

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 41 | Τα άπλυτα στη φόρα

Ο Παύλος και η Δάφνη συνειδητοποιούν ότι από όταν χώρισαν είναι σαν να παντρεύτηκαν με τις μαμάδες τους και έτσι αποφασίζουν να κάνουν κάτι για αυτό. Για αρχή θα σταματήσουν να τις εμπλέκουν στις δουλειές του σπιτιού και συγκεκριμένα στη «μπουγάδα». Η Νίνα με την Πηνελόπη βέβαια δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι και θα καταστρέψουν τα πλυντήρια όλων για να αποδείξουν πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους. Ο Δάνος με την Ηλιάνα οργανώνουν φιλανθρωπικό bazaar και ποια είναι καταλληλότερη από την Ρία για να βοηθήσει; Η πλεκτάνη των πλυντηρίων όμως δε θα έχει αίσιο τέλος καθώς οι ήρωες μας θα βρουν τα «άπλυτα» τους… προς πώληση. Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 40 | Ο κύριος… ΣελοφάνΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 40 | Ο κύριος… ΣελοφάνΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 42 | Δια της πλαγίας οδούΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 42 | Δια της πλαγίας οδούΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 43 | 220 voltΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 43 | 220 voltΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 44 | Ξέχνα αυτά που ήξερεςΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 44 | Ξέχνα αυτά που ήξερεςΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 18 | ΚαυγαδοφοβίαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 18 | ΚαυγαδοφοβίαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 39 | Ορφανός και καταφρονεμένοςΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 39 | Ορφανός και καταφρονεμένοςΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 38 | Τα δικά μου δικά σουΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 38 | Τα δικά μου δικά σουΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 37 | Η μέρα του πατέραΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 37 | Η μέρα του πατέραΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 50 | Η τελική απόφασηΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 50 | Η τελική απόφασηΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 49 | Παρίσι-Καζαμπλάνκα, μια Σουηδία δρόμοςΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 49 | Παρίσι-Καζαμπλάνκα, μια Σουηδία δρόμοςΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 48 | Ασφάλεια πάνω από όλαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 48 | Ασφάλεια πάνω από όλαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 47 | Πέρα δώθεΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 47 | Πέρα δώθεΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 46 | Ένας Λάκης φταίει για όλαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 46 | Ένας Λάκης φταίει για όλαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 45 | Αν έχεις τύχη διάβαινεΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 45 | Αν έχεις τύχη διάβαινεΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 36 | Και μαζί και χώριαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 36 | Και μαζί και χώριαΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 35 | Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρόΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 35 | Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρόΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 34 | Σαν στο σπίτι σουΣ’ αγαπάω μεν… αλλά | Επεισόδιο 34 | Σαν στο σπίτι σου

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.