Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Εικόνες με τον Τάσο Δούση
Video
Φωτογραφίες
Σχετικά
καθημερινά
Εικόνες > Αποσπάσματα
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 28 Μαΐου 2022 17:56
Κάστρο της Χίου: Ένα ζωντανό μάθημα ιστορίας
Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στο κάστρο της Χίου.
ΧΙΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΣΗΣ
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Μπουένος Άιρες: Τάνγκο σόου σε εστιατόριο της Μπόκα
Καράβι L.V.: Το εμβληματικό αξιοθέατο στη Σαγκάη
Πύργος της Σαγκάης: Το σύμβολο της σύγχρονης μεγαλούπολης
Nanjing road -Εκεί που χτυπά η εμπορική καρδιά της Σαγκάη
Σινγκπινκ,Κίνα: Στον ποταμό Λι για παραδοσιακό ψάρεμα
Γέφυρα Fuli-Το παραμύθι στην Κίνα
Ουάνγκλα: Το χωριό με τις σύγχρονες «Ραπουνζέλ»
Παγόδα της Μεγάλης Άγριας Χήνας: Το τοπόσημο της Σιάν
Ναός του Παραδείσου: Μνημείο προσευχής και γεωμετρίας
Πλατεία Τόργκαλμενινγκεν: Η «καρδιά» της πόλης
Εκκλησία της Παρθένου Μαρίας: Ο ναός που άντεξε στους αιώνες
Κιόσφοσεν: Ο καταρράκτης αξιοθέατο της διαδρομής Φλομσμπάνα
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.
ΕΔΩ TV! 28/12/25
Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκλειστικά στο «ΕΔΩ TV!» , Γιώργος Αυτιάς: «Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης,εκατοντάδες παιδιά θα παραλάβουν τη σκυτάλη»
Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025
Μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Ο Κώστας Αποστολάκης, η Ματίνα Νικολάου και ο Τόνυ Δημητρίου μιλάνε στην εκπομπή για την...
Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03
To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.
Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03
To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...
Συνταγή για σοκολατένιο κορμό
Ο Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.