Τώρα ό,τι συμβαίνειVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Τώρα ό,τι συμβαίνει-Η μαγεία των λέξεων  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 05 Ιουνίου 2022 09:27

Γιατί γράφεται με ένα ν το «γενηθήτω το θέλημά σου»;

Ο καθηγητής γλωσσολογίας κ. Χαραλαμπάκης εξηγεί την ορθογραφία της φράσης «γενηθήτω το θέλημά σου».
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τι σημαίνει η έκφραση «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος»Τι σημαίνει η έκφραση «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος»Η συχνή επανάληψη του μπορείΗ συχνή επανάληψη του μπορείΤι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε το πρέπειΤι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε το πρέπειΠλειονότητα και πλειοψηφία: Ποια η διαφοράΠλειονότητα και πλειοψηφία: Ποια η διαφοράΤι είναι τα σιγμόληκτα επίθετα, πώς κλίνονται;Τι είναι τα σιγμόληκτα επίθετα, πώς κλίνονται;Τι σημαίνει η λέξη «αποποιούμαι»Τι σημαίνει η λέξη «αποποιούμαι»Τι σημαίνει κάρα, καραδοκώ, καρατομώΤι σημαίνει κάρα, καραδοκώ, καρατομώΤι σημαίνει η έκφραση «Ως μη όφειλε»;Τι σημαίνει η έκφραση «Ως μη όφειλε»;Η σχέση των λέξεων ουρανοξύστης και νεφελοξύστηςΗ σχέση των λέξεων ουρανοξύστης και νεφελοξύστηςΤι σημαίνει η λέξη ηγερίαΤι σημαίνει η λέξη ηγερίαΤι σημαίνει η λέξη λευκοπλάστηςΤι σημαίνει η λέξη λευκοπλάστης

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά στον Τρύφωνα Σαμαρά στα backstage του «J2US»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Real view 16/03/26Real view 16/03/26Οι παρουσιάστριες προσπαθούν να συνηθίσουν την επερχόμενη... αλλαγή ώρας, καθημερινά στις 14:15, και παράλληλα σχολιάζουν και τα πιο ενδιαφέροντα...Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά στον Τρύφωνα Σαμαρά στα backstage του «J2US»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Κατά λάθος ανέβασα το βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου»Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Κατά λάθος ανέβασα το βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου»Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου αλλά και την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.