Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
MY GREECE > ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 14:16
Η Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη Σύμη
Αμφιθεατρικά χτισμένα σπίτια, υπέροχα χρώματα αλλά και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το μεγαλύτερο διατηρητέο νεοκλασικό οικισμό στην Ελλάδα.
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Το περίφημο κίτρο της Νάξου
Οι ιδιαιτερότητες και οι ντοπιολαλιές των χωριών της Νάξου
Το διονυσιακό τριήμερο της αποκριάς στη Νάξο
Οι βόλτες με άλογα στο Πήλιο
Πήλιο: Ο θρυλικός μουτζούρης
Ο επιβλητικός Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας στη Τήνο
Ταξίδι στο άλλο πρόσωπο της Μυκόνου
Κύθνος: Ο θερμιώτικος μπάλος
Η χώρα της Κύθνου
Σκύρος: Το επιβλητικό Κάστρο της Χώρας
Ο Κολοσσός της Ρόδου: Ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.
ΕΔΩ TV! 28/12/25
Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκλειστικά στο «ΕΔΩ TV!» , Γιώργος Αυτιάς: «Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης,εκατοντάδες παιδιά θα παραλάβουν τη σκυτάλη»
Ραντεβού το ΣΚ 28/12/2025
Μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Ο Κώστας Αποστολάκης, η Ματίνα Νικολάου και ο Τόνυ Δημητρίου μιλάνε στην εκπομπή για την...
Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03
To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.
Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03
To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...
Συνταγή για σοκολατένιο κορμό
Ο Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.