ΑνοιχτάVideoΣχετικά
καθημερινά
Ανοιχτά αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 05:37

Κώστας Τουρνάς: Αρνήθηκα να πάω στη Βραζιλία για να γίνω μουσικός

Ο Κώστας Τουρνάς μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Τρίπολη και περιγράφει πώς μια απόφαση ζωής που πήρε όταν μετακόμισε στην Αθήνα, σημάδεψε τη μετέπειτα ζωή και καριέρα του.
ΒΡΑΖΙΛΙΑΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κώστας Τουρνάς: Όταν βγήκαν τα Απέραντα χωράφια ήταν πλήρης αποτυχίαΚώστας Τουρνάς: Όταν βγήκαν τα Απέραντα χωράφια ήταν πλήρης αποτυχίαΚώστας Τουρνάς: Η σύγχρονη μουσική σκηνή έχει θυμόΚώστας Τουρνάς: Η σύγχρονη μουσική σκηνή έχει θυμόΚώστας Τουρνάς: Είμαστε οι  μόνοι που έχουμε σε εκκρεμότητα τα πνευματικά δικαιώματαΚώστας Τουρνάς: Είμαστε οι μόνοι που έχουμε σε εκκρεμότητα τα πνευματικά δικαιώματαΚώστας Τουρνάς: Με τη Μαρία κλείνουμε περισσότερα χρόνια από αυτά της καριέρας μουΚώστας Τουρνάς: Με τη Μαρία κλείνουμε περισσότερα χρόνια από αυτά της καριέρας μουΚώστας Τουρνάς: Στο «Ήλιε μου» με πήγαν στην επιτροπή λογοκρισίας της ΧούνταςΚώστας Τουρνάς: Στο «Ήλιε μου» με πήγαν στην επιτροπή λογοκρισίας της ΧούνταςΚώστας Τουρνάς: Μετράω έως το πέντε όπως οι Άγγλοι πριν αντιδράσωΚώστας Τουρνάς: Μετράω έως το πέντε όπως οι Άγγλοι πριν αντιδράσωΚώστας Τουρνάς: Ένας μουσικός φιλόσοφος που άλλαξε την ροκΚώστας Τουρνάς: Ένας μουσικός φιλόσοφος που άλλαξε την ροκΚώστας Τουρνάς: Τα δάκρυα της μητέρας του Γ. Μαρίνου ήταν για μένα σοκΚώστας Τουρνάς: Τα δάκρυα της μητέρας του Γ. Μαρίνου ήταν για μένα σοκΤριαντάφυλλος: Το survivor μου έφτιαξε την καριέρα - Μπορεί να πάω και στο All starΤριαντάφυλλος: Το survivor μου έφτιαξε την καριέρα - Μπορεί να πάω και στο All starΤριαντάφυλλος: Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά να τον «πετσοκόψουμε»Τριαντάφυλλος: Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά να τον «πετσοκόψουμε»Τριαντάφυλλος: Μερικοί παίκτες νόμιζαν ότι πήγαμε στους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΤριαντάφυλλος: Μερικοί παίκτες νόμιζαν ότι πήγαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Οι κινητοποιήσεις που καταγράφηκαν σε τελωνεία και εθνικές οδούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των μπλόκων μετά τη χριστουγεννιάτικη...Status Quo 30/12/25Status Quo 30/12/25Η Εκπομπή Status Quo με όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το Ουκρανικό, τον Τούρκικο τύπο-F-35,τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραηλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Οι κινητοποιήσεις που καταγράφηκαν σε τελωνεία και εθνικές οδούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των μπλόκων μετά τη χριστουγεννιάτικη...Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»«Απογοητεύτηκα όταν άκουσα τον πρωθυπουργό να μας λέει τραμπούκους», δηλώνει ο αντιπρόεδρος αγροτικού συλλόγου Λιβαδειάς, Λουκάς Βούλγαρης.