Αθλητικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 20:03

Αθλητικό δελτίο 23/07/2022

81 δευτερόλεπτα χώρισαν την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από την κατάκτηση μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην τερμάτισε στην 4η θέση σε 2ώρες 41 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Στο ποδόσφαιρο, σε προχωρημένες επαφές με τον κεντρικό αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται η ΑΕΚ ενώ εξετάζει και την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού της Λεβερκούζεν, Τζόελ Πογιάνπαλο. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Χριστίνα Βραχάλη.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μουΑντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μουΑθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 19/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 19/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεων 17/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 17/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.