LIVE
Έλα χαμογέλα > Αποσπάσματα</>καταχωρήθηκε: Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019Συνταγή για χειροποίητα νιόκι με μοσχαράκι ραγού και μανιτάρια από τον Μάρκο Ρώσση
Ο Μάρκος Ρώσσης φτιάχνει χειροποίητα νιόκι με μοσχαράκι ραγού και μανιτάρια. Υλικά για τα νιόκι: 500 γρ. πουρές πατάτας, 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 αυγά, 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, έξτρα αλεύρι για το πλάσιμο, αλάτι και πιπέρι. Υλικά για το ραγού: ½ κιλό μοσχάρι κιλότο, 10 μανιτάρια σαμπινιόν, 2 καρότα κομμένα σε κύβους, λίγο σέλερι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 4 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο, 2 φύλλα δάφνης, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 1 κύβος ζωμός βοδινού, 1 λίτρο καυτό νερό και παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα.
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Ευτυχείτε! 28/11/2019Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαργαρίτη ότι μπορεί και να έκανε ντουέτο με ράπερ, η «κόντρα» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Λάκη Γαβαλά με αφορμή ένα...
Συνταγή για ποντιακά μελομακάρονα (Ισλί) από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει ποντιακά μελομακάρονα (Ισλί). Υλικά για τη ζύμη: 400 ml ηλιέλαιο, 200 ml ρετσίνα ή λευκό κρασί, 120 γρ. άχνη ζάχαρη, 1...
Συνταγή για φουντουκόπαστα με πραλίνα από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει φουντουκόπαστα με πραλίνα. Υλικά: 180 γρ. βούτυρο, 150 γρ. ζάχαρη, 300 γρ. πούδρα φουντουκιού, 150 γρ. σοκολάτα...
Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Μπαλί, Β’ μέροςΟι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, στην δεύτερη εκπομπή για το Μπαλί, εξερευνούν το Ουμπούτ, το ομορφότερο κομμάτι του νησιού, ενώ βιώνουν στιγμές...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ