LIVE
Έλα χαμογέλα > Αποσπάσματα</>καταχωρήθηκε: Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019Συνταγή για φουντουκόπαστα με πραλίνα από τον Χρήστο Βέργαδο
Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει φουντουκόπαστα με πραλίνα. Υλικά: 180 γρ. βούτυρο, 150 γρ. ζάχαρη, 300 γρ. πούδρα φουντουκιού, 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη, 40 γρ. κακάο, 30 γρ. μέλι, 5 αυγά, 1 πρέζα αλάτι, 3 κ.σ. μαύρο ρούμι και 300 γρ. πραλίνα.
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για τιραμισού με σοκολάτα από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει τιραμισού με σοκολάτα. Υλικά για την κρέμα: 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε, 200 ml κρέμα γάλακτος, 140 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι...
Συνταγή για ποντιακά μελομακάρονα (Ισλί) από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει ποντιακά μελομακάρονα (Ισλί). Υλικά για τη ζύμη: 400 ml ηλιέλαιο, 200 ml ρετσίνα ή λευκό κρασί, 120 γρ. άχνη ζάχαρη, 1...
Συνταγή για πηλιορείτικο σπετσοφάι με λιωμένη μοτσαρέλα από τον Μάρκο ΡώσσηΟ Μάρκος Ρώσσης μαγειρεύει πηλιορείτικο σπετσοφάι με λιωμένη μοτσαρέλα. Υλικά για το σπετσοφάι: 3 τεμ. λουκάνικο χωριάτικο, 1 κόκκινη πιπεριά, 1...
Έλα χαμογέλα 24/11/2019Σχέσεις και χωρισμοί, συνεντεύξεις και δηλώσεις, μαγειρική και αξιοπερίεργα αλλά και μπόλικα ρεπορτάζ στην εκπομπή με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ