Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 14:42

Δεν ιδρώνει το αυτί του Ερντογάν από την κριτική για τους S-400

Και δεύτερη έμμεση επιβεβαίωση μέσα σε λίγες ώρες, για την συμφωνία Μόσχας Άγκυρα για νέα συστοιχία S-400 ήρθε μέσα σε λίγες ώρες μετά την κάθετη αντίθεση, του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος πήγε ακόμη ένα βήμα πιο πέρα αναφέροντας ότι σε λίγο καιρό η Τουρκία δεν θα χρειάζεται ούτε S-400 ούτε F-35. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της αμερικανικής γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ, καλεί την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα.
ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝS-400

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ποντόλιακ: Ακόμη και το Κίεβο στο στόχαστρο των Ρώσων ενόψει Εθνικής εορτήςΠοντόλιακ: Ακόμη και το Κίεβο στο στόχαστρο των Ρώσων ενόψει Εθνικής εορτήςΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΡούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Ρούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Μετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΜετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της ΑθήναςΑγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της Αθήνας

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.