Travel guideVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Travel guide αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:13

Κίμωλος: Το νησί χωρίς… χώρα!

Αν και σχεδόν σε όλα τα κυκλαδονήσια, ο κεντρικός οικισμός του νησιού είναι η Χώρα, στην Κίμωλο αποκαλούν την πρωτεύουσα του νησιού Χωριό και όχι χώρα. Το Χωριό δεν είναι παραθαλάσσιο, αλλά είναι χτισμένο στους πρόποδες του Ξαπλοβουνιού, ενώ αρχιτεκτονικά τηρεί κατά γράμμα τη χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τα κάτασπρα σπίτια και τα μπλε παράθυρα και πόρτες. Εδώ βεβαίως ζουν και οι περισσότεροι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού κι εδώ εκτυλίσσεται και η νυχτερινή ζωή του νησιού γύρω από τα μπαρ, τα ταβερνάκια και τα καταστήματα σουβενίρ.
ΚΙΜΩΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τσιγκάρδο: Η παραλία της περιπέτειας στη ΜήλοΤσιγκάρδο: Η παραλία της περιπέτειας στη ΜήλοTravel guide | Ο γύρος της Τυνησίας σε 12 λεπτά!Travel guide | Ο γύρος της Τυνησίας σε 12 λεπτά!Ο δρόμος του τσαγιού της ΚεϋλάνηςΟ δρόμος του τσαγιού της ΚεϋλάνηςΣαφάρι στη ζούγκλα της Σρι ΛάνκαΣαφάρι στη ζούγκλα της Σρι ΛάνκαΟι dream team παραλίες της Σρι ΛάνκαΟι dream team παραλίες της Σρι ΛάνκαΠρωινό σε δεντρόσπιτο μέσα στη ζούγκλαΠρωινό σε δεντρόσπιτο μέσα στη ζούγκλαΈνας ζωντανός κήπος μπαχαρικών στη Σρι ΛάνκαΈνας ζωντανός κήπος μπαχαρικών στη Σρι ΛάνκαGalle, η ομορφότερη πόλη της Σρι ΛάνκαGalle, η ομορφότερη πόλη της Σρι ΛάνκαSigiriya rock, το 8ο θαύμα του κόσμου;Sigiriya rock, το 8ο θαύμα του κόσμου;Πράσα: Η Καραϊβική της ΚιμώλουΠράσα: Η Καραϊβική της ΚιμώλουΜια βάρκα-βιβλιοθήκη στην ΚίμωλοΜια βάρκα-βιβλιοθήκη στην Κίμωλο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 30/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 30/12/25Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που παραμένουν με τα τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία, πάνω στις εθνικές οδούς και σε τελωνεία, διαβεβαιώνοντας...Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»«Απογοητεύτηκα όταν άκουσα τον πρωθυπουργό να μας λέει τραμπούκους», δηλώνει ο αντιπρόεδρος αγροτικού συλλόγου Λιβαδειάς, Λουκάς Βούλγαρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Real View 29/12/25Real View 29/12/25Κάποια απο τα θέματα της εκπομπής: Ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε έξω από το μαγαζί που τραγουδά και χαιρέτησε τον κόσμο.Στα δικαστήρια ο Μιχάλης...Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.