Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Η Δίκη στο Open
Video
Φωτογραφίες
Σχετικά
καθημερινά
Η Δίκη στο Open εκπομπές
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 09:57
Η Δίκη στο Open 25/11/2019
Ο εντοπισμός ενδείξεων στοιχηματικής απάτης και σε δεύτερο ματς της κατηγορία U19 από την Sportradar και η αποκάλυψη πως η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ ελέγχει πειθαρχικά και τον Ολυμπιακό στην ατζέντα της εκπομπής.
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Η Δίκη στο OPEN 24/06/2024
Η Δίκη στο OPEN 17/06/2024
Η Δίκη στο OPEN 10/06/2024
Η Δίκη στο OPEN 03/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 27/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 20/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 13/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 29/04/2024
Η Δίκη στο OPEN 22/04/2024
Η Δίκη στο OPEN 15/04/2024
Η Δίκη στο OPEN 08/04/2024
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
GRANDE LEAGUE 21/12/25
Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...
ΕΔΩ TV! 21/12/25
Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...
Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
GRANDE LEAGUE 21/12/25
Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...
Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.