Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Η Δίκη στο Open
Video
Φωτογραφίες
Σχετικά
καθημερινά
Η Δίκη στο Open εκπομπές
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2022 06:28
Η Δίκη στο OPEN 31/10/2022
Το πρωτάθλημα σε κρίσιμη καμπή, Βόλος-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, τι αλλάζει στη διαιτησία - το νέο σχέδιο του Στιβ Μπένετ αλλά και οι αντιδράσεις για το ποδοσφαιρικό μέτωπο που ανοίγει η Τουρκία στη Θράκη, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Η Δίκη στο OPEN 24/10/2022
Η Δίκη στο OPEN 24/06/2024
Η Δίκη στο OPEN 17/06/2024
Η Δίκη στο OPEN 10/06/2024
Η Δίκη στο OPEN 03/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 27/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 20/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 13/05/2024
Η Δίκη στο OPEN 29/04/2024
Η Δίκη στο OPEN 22/04/2024
Η Δίκη στο OPEN 15/04/2024
Η Δίκη στο OPEN 08/04/2024
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.
Chef στην κουζίνα σας 20/12/25
To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...
Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 26, κύκλος 03
Tην Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με φαρφάλες με πέστο σπανάκι και γαρίδες, μία ξεχωριστή μακαρονάδα με ιδιαίτερη γεύση. Ο chef ψήνει...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Chef στην κουζίνα σας 20/12/25
To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.