Κεντρικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 20:20

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκληρές μάχες στο Ντονιέτσκ για τον έλεγχο του Βουχλεντάρ

Ο Λευκός Οίκος προβλέπει κλιμάκωση της ρωσικής επίθεσης την άνοιξη, με τον Τζο Μπάιντεν να ταξιδεύει στην Πολωνία, στις 20 Φεβρουαρίου, οπότε και κλείνει ένας χρόνος από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία. Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς θα δώσουν οι Βρετανοί στο Κίεβο, λένε οι Times, ενώ αμείωτης έντασης μάχες μαίνονται στα ανατολικά με επίκεντρο την πόλη Βουχλεντάρ του Ντονιέτσκ.
ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως για τον Νίκο Παππά – Νέα πολιτική σύγκρουσηΑπαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως για τον Νίκο Παππά – Νέα πολιτική σύγκρουσηΠυρά Μητσοτάκη από τον Έβρο: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μετατρέψει τις Ευρωεκλογές σε δημοψήφισμαΠυρά Μητσοτάκη από τον Έβρο: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μετατρέψει τις Ευρωεκλογές σε δημοψήφισμαΠροκαλεί ο Ράμα:  Χαρακτήρισε ανύπαρκτη την υπόθεση Μπελέρη – Θέτει θέμα ΤσάμηδωνΠροκαλεί ο Ράμα: Χαρακτήρισε ανύπαρκτη την υπόθεση Μπελέρη – Θέτει θέμα ΤσάμηδωνΚυριάκος Μητσοτάκης: Επιδιώκουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία, σταθεροί στις «κόκκινες γραμμές»Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιδιώκουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία, σταθεροί στις «κόκκινες γραμμές»Ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος DPMNE στο OPENΟ αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος DPMNE στο OPENΈρευνα αμερικανικού ινστιτούτου: Oι πολίτες της Β. Μακεδονίας δεν εμπιστεύονται την ΕυρώπηΈρευνα αμερικανικού ινστιτούτου: Oι πολίτες της Β. Μακεδονίας δεν εμπιστεύονται την ΕυρώπηΜε το βλέμμα στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης στη Βόρεια ΜακεδονίαΜε το βλέμμα στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης στη Βόρεια ΜακεδονίαΓνωστός λογοτέχνης ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Σλοβάκου ΠρωθυπουργούΓνωστός λογοτέχνης ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Σλοβάκου ΠρωθυπουργούΔίνει μάχη για τη ζωή του ο Σλοβάκος ΠρωθυπουργόςΔίνει μάχη για τη ζωή του ο Σλοβάκος ΠρωθυπουργόςΝτοκουμέντο: Η στιγμή που ο ένοπλος πυροβολεί τον Σλοβάκο ΠρωθυπουργόΝτοκουμέντο: Η στιγμή που ο ένοπλος πυροβολεί τον Σλοβάκο ΠρωθυπουργόΑπόπειρα δολοφονίας κατά του Σλοβάκου ΠρωθυπουργούΑπόπειρα δολοφονίας κατά του Σλοβάκου ΠρωθυπουργούΣυνελήφθη στο Ιράκ μετά από συνέντευξη στο BBC ο «Σκορπιός»Συνελήφθη στο Ιράκ μετά από συνέντευξη στο BBC ο «Σκορπιός»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 20Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 20Η σπουδαία συμφωνία με την γερμανική εταιρία σχεδόν κλείνει. Ο Σταύρος ανακαλύπτει το εξώφυλλο με την Ζωή και την εκβιάζει, για να προσληφθεί στην...La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 95La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 95Ο Αλόνσο προσπαθεί να μάθει ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα στην οποία ο βαρόνος έχει μεταβιβάσει το ένα τρίτο της περιουσίας του, αλλά όπως...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 19Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 19Ζωή και Νανά καταλαβαίνουν ότι ο Σταύρος κάπως εμπλέκεται στην κλοπή και προσπαθούν να το καλύψουν. Επιπλέον, η Νανά κλείνει ραντεβού με τη μυστηριώδη...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 18Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 18Ο Ιορδάνης αντιλαμβάνεται ότι έχουν μπει στο σπίτι και τους έχουν ληστέψει. Ο Σταύρος ζητάει από το Τζώρτζη να δουλέψει στην εταιρεία. Η Ζωή ζηλεύει...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 20Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 20Η σπουδαία συμφωνία με την γερμανική εταιρία σχεδόν κλείνει. Ο Σταύρος ανακαλύπτει το εξώφυλλο με την Ζωή και την εκβιάζει, για να προσληφθεί στην...La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 95La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 95Ο Αλόνσο προσπαθεί να μάθει ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα στην οποία ο βαρόνος έχει μεταβιβάσει το ένα τρίτο της περιουσίας του, αλλά όπως...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 19Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 19Ζωή και Νανά καταλαβαίνουν ότι ο Σταύρος κάπως εμπλέκεται στην κλοπή και προσπαθούν να το καλύψουν. Επιπλέον, η Νανά κλείνει ραντεβού με τη μυστηριώδη...Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ στην ΚυψέληΗ στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ στην ΚυψέληΠροκάλεσε ζημιές σε δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.