Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023 20:25

LIBE: Σοβαροί κίνδυνοι για κράτος Δικαίου, θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερία του Τύπου

Σοβαρούς κινδύνους για το κράτος Δικαίου, τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερία του Τύπου και την ασφάλεια των δημοσιογράφων στην Ελλάδα, εντοπίζουν τα μέλη της επιτροπής LIBE, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά τις επαφές που είχαν στην Αθήνα, με επικεφαλής των Ανεξάρτητων Αρχών και δημοσιογράφους. Η επιτροπή εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά επέλεξε να μην συζητήσει με τους Ευρωβουλευτές, ακυρώνοντας προγραμματισμένες επαφές με υπουργούς, ενώ συναντήσεις με την επιτροπή ακύρωσαν επίσης αξιωματούχοι της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Η επικεφαλής της επιτροπής σε συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε πολύ αιχμηρή και για τα θέματα διαφθοράς και διαφάνειας.
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΕΛΕΥΘΕΡΙΑLIBE

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΕΡΓΟΣΕ: Ενέκρινε έργα τηλεδιοίκησης 2 ημέρες μετά την τραγωδίαΕΡΓΟΣΕ: Ενέκρινε έργα τηλεδιοίκησης 2 ημέρες μετά την τραγωδίαΟ Ιωάννης Καποδίστριας του Γιάννη Σμαραγδή στη μεγάλη οθόνηΟ Ιωάννης Καποδίστριας του Γιάννη Σμαραγδή στη μεγάλη οθόνηΟι Χριστιανοί τιμούν τη γέννηση του ΘεανθρώπουΟι Χριστιανοί τιμούν τη γέννηση του ΘεανθρώπουΈκρηξη σε υποκατάστημα τράπεζας στον Εύοσμο ΘεσσαλονίκηςΈκρηξη σε υποκατάστημα τράπεζας στον Εύοσμο ΘεσσαλονίκηςΣτο έλεος της κακοκαιρίας η ΚαλιφόρνιαΣτο έλεος της κακοκαιρίας η ΚαλιφόρνιαΜήνυμα Νετανιάχου με βίντεο ΑΙ: Πιλοτάρει βομβαρδιστικό Β-2 μαζί με τον ΤραμπΜήνυμα Νετανιάχου με βίντεο ΑΙ: Πιλοτάρει βομβαρδιστικό Β-2 μαζί με τον ΤραμπΖελένσκι: Μήνυμα με ευχές για τους Ουκρανούς και «κατάρα» για τον ΠούτινΖελένσκι: Μήνυμα με ευχές για τους Ουκρανούς και «κατάρα» για τον ΠούτινΠροκαλεί η Άγκυρα, στο στόχαστρο Ελλάδα και ΚύπροςΠροκαλεί η Άγκυρα, στο στόχαστρο Ελλάδα και ΚύπροςΚρας τεστ για τη συνέχιση του διαλόγου η συνάντηση Μητσοτάκη-ΕρντογάνΚρας τεστ για τη συνέχιση του διαλόγου η συνάντηση Μητσοτάκη-ΕρντογάνΝεκρός ο δράστης της φονικής επίθεσης στη σουηδική ΜπόντενΝεκρός ο δράστης της φονικής επίθεσης στη σουηδική ΜπόντενΜάλγαρα: Οι αγρότες κλείνουν ξανά το ρεύμα προς Αθήνα το ΣάββατοΜάλγαρα: Οι αγρότες κλείνουν ξανά το ρεύμα προς Αθήνα το ΣάββατοΚήποι Έβρου: 44χρονος αγρότης υπέστη έμφραγμαΚήποι Έβρου: 44χρονος αγρότης υπέστη έμφραγμα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία με τους Θανάση Πάτρα, Γιώργο Κρικοριάν, και Άννα Ζηρδέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΠόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΟι ΗΠΑ αναζητούν μια ενδιάμεση φόρμουλα στο εδαφικό.