Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 01 Απριλίου 2023 18:54

Στήθηκε… φράχτης ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη-Τσίπρα σήμερα, μία μέρα μετά τις υπογραφές για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, με αιχμή τις καταγγελίες της κυβέρνησης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για «ευρώ-μπλόκο» στη χρηματοδότηση του έργου. Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός να υποστηρίζει Έλληνας Ευρωβουλευτής, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, να πληρώσουν τον φράχτη Έλληνες και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει σαφή θέση, αν θα γκρεμίσει ή αν θα σταματήσει την επέκταση του φράχτη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ψέματα και υποκρισία και του έριξε το γάντι, λέγοντας: «να χρηματοδοτήσουμε τον φράχτη, αλλά ποιος θα χρηματοδοτήσει νοικοκυριά, συνταξιούχους και δανειολήπτες;»
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣΕΒΡΟΣΕΚΛΟΓΕΣΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας έλεγε ότι δεν λύνει κανένα πρόβλημα ο φράχτηςΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας έλεγε ότι δεν λύνει κανένα πρόβλημα ο φράχτηςΗ κρατική ορχήστρα Αθηνών τίμησε τη μνήμη της Μαριάννας ΒαρδινογιάννηΗ κρατική ορχήστρα Αθηνών τίμησε τη μνήμη της Μαριάννας ΒαρδινογιάννηΠέθανε σε ηλικία 92 ετών η Άννα Ψαρούδα ΜπενάκηΠέθανε σε ηλικία 92 ετών η Άννα Ψαρούδα ΜπενάκηΑποκριάτικα ντύθηκε η ΘεσσαλονίκηΑποκριάτικα ντύθηκε η ΘεσσαλονίκηΚαποδίστριας: 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου ΈλληναΚαποδίστριας: 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου ΈλληναΕπαφές Επστάιν με τον Στιβ Μπάνον με στόχο τον Πάπα ΦραγκίσκοΕπαφές Επστάιν με τον Στιβ Μπάνον με στόχο τον Πάπα ΦραγκίσκοΝτμίτριεφ: «Περίεργο, αλλά στο Μόναχο δεν ρώτησε κανείς τον Ζελένσκι για τη διαφθορά στο περιβάλλον του»Ντμίτριεφ: «Περίεργο, αλλά στο Μόναχο δεν ρώτησε κανείς τον Ζελένσκι για τη διαφθορά στο περιβάλλον του»Πυρά Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο των συλλογικών συμβάσεωνΠυρά Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο των συλλογικών συμβάσεωνΣυγκρατημένες φωνές κριτικής από Δούκα-ΓερουλάνοΣυγκρατημένες φωνές κριτικής από Δούκα-ΓερουλάνοΤουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην ΑττάλειαΤουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην ΑττάλειαΜεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρίαΜεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρίαΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες των «200» της Καισαριανής

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΗ Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»