Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 19:11

Ο καύσωνας Κλέων μετέτρεψε σε «καμίνι» την Αθήνα

Στη μέγγενη του καύσωνα βρίσκεται ολόκληρη η χώρα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου. Η κορύφωση του κύματος ζέστης θα συνεχιστεί και αύριο, μετατρέποντας σε καμίνι αστικά κέντρα αλλά και παραθαλάσσιες περιοχές. Στη ζώνη πολύ υψηλών θερμοκρασιών βρίσκεται και η Αττική. Σε ισχύ έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους, ανοιχτές κλιματιζόμενες αίθουσες, ενώ έκλεισε από τις 12 το μεσημέρι και για 5 ώρες η Ακρόπολη.
ΑΘΗΝΑΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΑΥΣΩΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Διπρόσωπος Ερντογάν: Δεν αλλάζει τα «χούγια» του ο Τούρκος πρόεδρος
Διπρόσωπος Ερντογάν: Δεν αλλάζει τα «χούγια» του ο Τούρκος πρόεδρος ΑΚΤΟΡ: Υπερκαλύφθηκε 3 φορές το πενταετές ομολογιακό δάνειοΑΚΤΟΡ: Υπερκαλύφθηκε 3 φορές το πενταετές ομολογιακό δάνειοΣε εορταστικούς ρυθμούς η ΑθήναΣε εορταστικούς ρυθμούς η ΑθήναΔιακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία και γήπεδαΔιακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία και γήπεδαΚρεμλίνο: Θα έχουμε ρωσοαμερικανικές διαβουλεύσεις το ΣαββατοκύριακοΚρεμλίνο: Θα έχουμε ρωσοαμερικανικές διαβουλεύσεις το ΣαββατοκύριακοΣτο Ισραήλ τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός για εξοπλιστικά και ανατολική ΜεσόγειοΣτο Ισραήλ τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός για εξοπλιστικά και ανατολική ΜεσόγειοΣηκώνουν ξανά τις μπάρες στα διόδια των Σοφάδων οι αγρότεςΣηκώνουν ξανά τις μπάρες στα διόδια των Σοφάδων οι αγρότεςΠολύωρη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες που έρχονται από την ΤουρκίαΠολύωρη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες που έρχονται από την ΤουρκίαΈβρος: Συνεδριάζουν οι αγρότες των ΚήπωνΈβρος: Συνεδριάζουν οι αγρότες των ΚήπωνΤο μπλόκο της Νίκαιας λέει «όχι» στο διάλογο, «ναι» στην κλιμάκωσηΤο μπλόκο της Νίκαιας λέει «όχι» στο διάλογο, «ναι» στην κλιμάκωσηΔιόδια Μαλγάρων: Μέχρι την Τρίτη κλειστή η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίαςΔιόδια Μαλγάρων: Μέχρι την Τρίτη κλειστή η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίαςΚόντρα Καιρίδη-Δαβάκη για την απουσία ΔένδιαΚόντρα Καιρίδη-Δαβάκη για την απουσία Δένδια

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Chef στην κουζίνα σας 20/12/25Chef στην κουζίνα σας 20/12/25To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Chef στην κουζίνα σας 20/12/25Chef στην κουζίνα σας 20/12/25To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.