EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 10:45Συνταγή για ριγκατόνι με κοτόπουλο εξοχής και πέστο βασιλικού από τον Γιώργο Τσούλη
Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει ριγκατόνι με κοτόπουλο εξοχής και πέστο βασιλικού.
Υλικά:
600 γρ. στήθος κοτόπουλου εξοχής
500 γρ. ριγκατόνι
200 ml κρέμα γάλακτος
150 ml ζωμό κοτόπουλου
60 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. βούτυρο
Παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το πέστο βασιλικού:
70 γρ. βασιλικός
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
20 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
15 γρ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο
60-70 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ