Τώρα μαζί αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 10:08

20χρονο κορίτσι έπαθε εγκεφαλικό αλλά στο νοσοκομείο τής διέγνωσαν ημικρανία

Η μητέρα της 20χρονης, Φωτεινή Καραμπάτσου μίλησε για την περιπέτεια της κόρης της.
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
πασχαλης | 24.09.2023 14:26το 2006 πηγα στο νοσοκομειο Γεννηματα στη θεσσαλονικη με εντονο πονοκεφαλο το πορισμα του γιατρου ηταν αυχενικο. επι 3 ημερες κυκλοφορουσα με αιματωμα στο κεφαλι και οταν ξαναπηγα σε αλλο νοσοκομειο βεβαια μου ειπαν οτι ειχα υποστει ρηξη ανευρυσματος εγκεφαλου. δυστυχως δεν κυνηγησα νομικα τον γιατρο. ευτυχως εγω ημουν πολυ τυχερος και επεζησα αφου μου εκαναν εμβολισμο. δυστυχως ομως το κοριτσι αυτο δεν ειχε την τυχη μου. διοτι τελικα στα ελληνικα νοσοκομεια θελει τυχη για να βγεις ζωντανος.

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ασθενής με πέτρα στα νεφρά καταγγέλλει πλημμελή φροντίδα σε νοσοκομείο της ΑττικήςΑσθενής με πέτρα στα νεφρά καταγγέλλει πλημμελή φροντίδα σε νοσοκομείο της ΑττικήςΠολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Καρχιμάκη, Αρβανίτη και ΑλαβάνουΠολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Καρχιμάκη, Αρβανίτη και ΑλαβάνουΟύτε βήμα πίσω οι αγρότες: Κλείνουν το ρεύμα προς Αθήνα στα ΜάλγαραΟύτε βήμα πίσω οι αγρότες: Κλείνουν το ρεύμα προς Αθήνα στα ΜάλγαραΕφημερίδες 28/12/25: Τα πρωτοσέλιδαΕφημερίδες 28/12/25: Τα πρωτοσέλιδαΚαιρός 28/12/2025:  Ηλιοφάνεια για σήμερα στη χώραΚαιρός 28/12/2025: Ηλιοφάνεια για σήμερα στη χώραΕνοχλημένοι και τρομοκρατημένοι οι Τούρκοι με τη συμμαχία Ελλάδας-ΙσραήλΕνοχλημένοι και τρομοκρατημένοι οι Τούρκοι με τη συμμαχία Ελλάδας-ΙσραήλΜακροχώρι: Τα κάλαντα στον Οικουμενικό Πατριάρχη είπαν τα παιδιά του κατηχητικούΜακροχώρι: Τα κάλαντα στον Οικουμενικό Πατριάρχη είπαν τα παιδιά του κατηχητικούΠολιτική αντιπαράθεση Αλεξοπούλου,Νικολαίδη και Ζαμπάρα για τα αγροτικά μπλόκαΠολιτική αντιπαράθεση Αλεξοπούλου,Νικολαίδη και Ζαμπάρα για τα αγροτικά μπλόκαΕφημερίδες 27/12/25: Τα πρωτοσέλιδαΕφημερίδες 27/12/25: Τα πρωτοσέλιδαΙώσεις σε έξαρση τις γιορτινές μέρεςΙώσεις σε έξαρση τις γιορτινές μέρεςΣαρωτικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα την Παραμονή ΧριστουγέννωνΣαρωτικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα την Παραμονή ΧριστουγέννωνΦωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα - Δύο άνδρες νεκροίΦωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα - Δύο άνδρες νεκροί

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.Συνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ  με μαρέγκεςΣυνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ με μαρέγκεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει τούρτα Αρμενοβίλ, με μαρέγκες, καραμελωμένα αμύγδαλα και σοκολάταΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα ιδιαίτερο γιορτινό κρασάτο μοσχαράκι για όλη την οικογένεια.Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.