Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 13:57

Άλμα των τιμών του πετρελαίου λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή

Παγκόσμια είναι η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ισραήλ. Η κλιμάκωση της κρίσης στην περιοχή αναζωπύρωσε τις διεθνείς τιμές πετρελαίου και αερίου, σε μια περίοδο που η Ευρώπη μπαίνει στη χειμερινή περίοδο και η ζήτηση για θέρμανση μεγαλώνει. Αναλυτές χτυπούν καμπανάκι πως οι συνέπειες θα είναι μεγαλύτερες στις τιμές ενέργειας, σε περίπτωση που η κρίση επεκταθεί στη Μέση Ανατολή.
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Σύγχυση με την οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την ΠαλαιστίνηΣύγχυση με την οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την ΠαλαιστίνηΕπίθεση συγγενών θυμάτων των Τεμπών στον ΚυρανάκηΕπίθεση συγγενών θυμάτων των Τεμπών στον ΚυρανάκηΟμπάμα για την πολιτική Τραμπ: Δεν υπάρχει ευπρέπειαΟμπάμα για την πολιτική Τραμπ: Δεν υπάρχει ευπρέπειαΟι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να φύγει από το Ντονμπάς, λέει ο ΖελένσκιΟι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να φύγει από το Ντονμπάς, λέει ο ΖελένσκιΣοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώραΣοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώραΚλοιός αφρικανικής σκόνης καλύπτει τη χώραΚλοιός αφρικανικής σκόνης καλύπτει τη χώραΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτοφραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτοφραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΗ αποτίμηση του Πρωθυπουργού για τη συνάντηση με τον ΕρντογάνΗ αποτίμηση του Πρωθυπουργού για τη συνάντηση με τον ΕρντογάνΣτα χαρακώματα ΝΔ-πρώην υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ για Τσίπρα-ΣτουρνάραΣτα χαρακώματα ΝΔ-πρώην υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ για Τσίπρα-ΣτουρνάραΕπίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για διαφθορά, ακρίβεια, κράτος δικαίουΕπίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για διαφθορά, ακρίβεια, κράτος δικαίουΆγρια πολιτική κόντρα για Παναγόπουλο και προγράμματα κατάρτισηςΆγρια πολιτική κόντρα για Παναγόπουλο και προγράμματα κατάρτισηςΒιολάντα: Προσωρινή κράτηση για τον ιδιοκτήτη μετά τη μετατροπή σε κακούργημαΒιολάντα: Προσωρινή κράτηση για τον ιδιοκτήτη μετά τη μετατροπή σε κακούργημα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Η επιλογή των τραγουδιών για τα ζευγάρια για το άλλο Σάββατο έκρυβε εκπλήξεις!Η επιλογή των τραγουδιών για τα ζευγάρια για το άλλο Σάββατο έκρυβε εκπλήξεις!Η επιλογή των τραγουδιών για τα ζευγάρια για το άλλο Σάββατο έκρυβε εκπλήξεις!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΈ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!