Αθλητικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 13:48

Αθλητικό δελτίο 21/10/2023

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην παράταση από την Μακάμπι με 86-81. Αποβλήθηκε στην τρίτη περίοδο ο Αταμάν, ενώ μοιραίος για το τριφύλλι ήταν ο Σλούκας που αστόχησε σε κρίσιμη βολή στον έξτρα χρόνο. Στο ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ οδήγησαν τους Μπακς σε άνετη επικράτηση επί των Γκρίζλις στο τελευταίο ματς για την pre season. Στο τένις, στα ημιτελικά του European Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.
ΕΛΒΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Μεσημεριανό δελτίο 21/10/2023 
Μεσημεριανό δελτίο 21/10/2023 Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 19/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 19/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεων 17/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 17/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.Συνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΣυνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας σερβίρει την πιο λαχταριστή χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλα.Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.ΕΔΩ TV! 21/12/25ΕΔΩ TV! 21/12/25Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.