Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 20:53

Στόχος επίθεσης το ινδονησιακό νοσοκομείο στη Γάζα – Βομβαρδισμός δύο σχολείων από τον ισραηλινό στρατό

Υπό πολιορκία από τον στρατό του Ισραήλ βρίσκεται το Ινδονησιακό νοσοκομείο της Γάζας με τις υγειονομικές Αρχές να καταγγέλλουν πως 12 γιατροί και ασθενείς σκοτώθηκαν από χτύπημα του στρατού τα ξημερώματα. Το Ισραήλ απαντά πως στοχεύει θέσεις της Χαμάς στην ευρύτερη περιοχή. Από το νοσοκομείο Αλ Σίφα μεταφέρθηκαν στην Αίγυπτο 28 πρόωρα βρέφη με τον στρατό του Ισραήλ να ανακοινώνει πως κάτω από τις εγκαταστάσεις του εντόπισε τούνελ, ενώ έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα.
ΓΑΖΑΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Μητσοτάκης: Να μην επαναπαυόμαστε στο 41%Μητσοτάκης: Να μην επαναπαυόμαστε στο 41%J2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPENJ2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPENΟ Μανώλης Μητσιάς τιμά τον Νίκο ΓκάτσοΟ Μανώλης Μητσιάς τιμά τον Νίκο ΓκάτσοICE: Τέλος στη χρηματοδότηση από το Κογκρέσο αν δεν αλλάξει τακτικέςICE: Τέλος στη χρηματοδότηση από το Κογκρέσο αν δεν αλλάξει τακτικέςΠαρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικούΠαρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικούΑιχμές κατά της πολιτικής των Αμερικανών άφησε ο ΖελένσκιΑιχμές κατά της πολιτικής των Αμερικανών άφησε ο ΖελένσκιΟ Σταμάτης Φασουλής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά η καρδιά του είναι στο...J2US!Ο Σταμάτης Φασουλής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά η καρδιά του είναι στο...J2US!Διάσκεψη Μονάχου: Δεν πήγε ο Ρούμπιο στη συνάντηση με τους ΕυρωπαίουςΔιάσκεψη Μονάχου: Δεν πήγε ο Ρούμπιο στη συνάντηση με τους ΕυρωπαίουςΒιολάντα: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτηςΒιολάντα: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτηςΓιάννης Παναγόπουλος: Δηλώνει βέβαιος ότι θα επανεκλεγεί στην προεδρία της ΓΣΕΕΓιάννης Παναγόπουλος: Δηλώνει βέβαιος ότι θα επανεκλεγεί στην προεδρία της ΓΣΕΕΒιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση της κατηγορίαςΒιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση της κατηγορίαςΤραγωδία στη Λούτσα: Ένας 15χρονος σκοτώθηκε και δύο συνομήλικοί του τραυματίστηκανΤραγωδία στη Λούτσα: Ένας 15χρονος σκοτώθηκε και δύο συνομήλικοί του τραυματίστηκαν

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.