Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Chef στην κουζίνα σας
Video
Φωτογραφίες
Σχετικά
καθημερινά
Chef στην κουζίνα σας - Συνταγές
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023 17:49
Συνταγή για χοιρινό κρασάτο από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει λαχταριστό χοιρινό κρασάτο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ΧΟΙΡΙΝΟ
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Συνταγή για μπράουνις με πεκάν και καφέ από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Συνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλα
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον
Συνταγή για φοντύ σοκολάτας
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Συνταγή για γεμιστό ρολό γαλοπούλας
Συνταγή για γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών
Συνταγή για χριστουγεννιάτικες κρέπες
Συνταγή για τάρτα pasteis
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.
ΕΔΩ TV! 21/12/25
Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.