Πρωινό ΣουΣουVideoΣχετικά
καθημερινά
Πρωινό ΣουΣου - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 13:13

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ευθύμης Ρεντζιάς καθώς κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδιά.
ΠΑΤΕΡΑΣΠΑΙΔΙΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΝΤΖΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ερωτευμένη η Άννα Ζηρδέλη – Ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιάΕρωτευμένη η Άννα Ζηρδέλη – Ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιάΚατερίνα Παναγοπούλου: «Όταν μια συνεργασία γίνεται δύσκολη, αποχωρώ»Κατερίνα Παναγοπούλου: «Όταν μια συνεργασία γίνεται δύσκολη, αποχωρώ»Γιουλίκα Σκαφιδά: Με ρωτούσαν γιατι έκανα παιδί ενώ είχα πει στο παρελθόν ότι δεν ήθελα να γίνω μαμάΓιουλίκα Σκαφιδά: Με ρωτούσαν γιατι έκανα παιδί ενώ είχα πει στο παρελθόν ότι δεν ήθελα να γίνω μαμάΚατερίνα Παπακωστοπούλου: «Δεν μου λείπει το δελτίο ειδήσεων»Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Δεν μου λείπει το δελτίο ειδήσεων»Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Τρυφερό τετ α τετ στη ΓλυφάδαΓιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Τρυφερό τετ α τετ στη ΓλυφάδαAngel: Το μήνυμα της εγγονής της ΔούκισσαςAngel: Το μήνυμα της εγγονής της ΔούκισσαςΤρύφωνας Σαμαράς: Περνάω ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασηςΤρύφωνας Σαμαράς: Περνάω ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασηςΠώς είναι η επόμενη ημέρα ο Γιάννης Αϊβάζης από το χωρισμό του με τη Μαρία ΚορινθίουΠώς είναι η επόμενη ημέρα ο Γιάννης Αϊβάζης από το χωρισμό του με τη Μαρία ΚορινθίουΌταν η συνεπιμέλεια γίνεται διαμάχη μεταξύ των γονέωνΌταν η συνεπιμέλεια γίνεται διαμάχη μεταξύ των γονέωνΥπόθεση Αμαλιάδας: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αιφνίδιο θάνατο 4 βρεφών – Τί ερευνούν οι ΑρχέςΥπόθεση Αμαλιάδας: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αιφνίδιο θάνατο 4 βρεφών – Τί ερευνούν οι ΑρχέςΚ.Δρούλιας: «Αισθάνομαι άσχημα – Με ενοχλεί που ενοχλήθηκε ο Γ. Παπαδάκης»Κ.Δρούλιας: «Αισθάνομαι άσχημα – Με ενοχλεί που ενοχλήθηκε ο Γ. Παπαδάκης»Ειρωνικός Κωνσταντίνος Δρούλιας για μαντινάδες: «Λέμε και για δημοσιογράφους και για τραγουδιστές»Ειρωνικός Κωνσταντίνος Δρούλιας για μαντινάδες: «Λέμε και για δημοσιογράφους και για τραγουδιστές»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Ο Πέτρος και η Ζωή βρίσκονται κλειδωμένοι στο καφενείο και αναπολούν όσα έχουν περάσει οι δυο τους και η Αλίκη. Την ίδια ώρα, η Μελίνα αφήνει...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Η Ζωή μετά τον εκβιασμό της Χριστίνας απομακρύνεται από τον Πέτρο. Παράλληλα, η Χριστίνα ξαφνιάζει τον Πέτρο με την απόφασή της να του επιστρέψει την...Υπόθεση Αμαλιάδας: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αιφνίδιο θάνατο 4 βρεφών – Τί ερευνούν οι ΑρχέςΥπόθεση Αμαλιάδας: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αιφνίδιο θάνατο 4 βρεφών – Τί ερευνούν οι ΑρχέςΣυγκλονίζει η υπόθεση δολοφονίας 4 βρεφών στην περιοχή της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει και νέος θάνατος...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα, ενώ η Βάσω παρακολουθεί τον Τζώρτζη με τη Μελίνα που συναντιούνται κρυφά. Εντωμεταξύ, η Χριστίνα...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Ο Πέτρος και η Ζωή βρίσκονται κλειδωμένοι στο καφενείο και αναπολούν όσα έχουν περάσει οι δυο τους και η Αλίκη. Την ίδια ώρα, η Μελίνα αφήνει...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Η Ζωή μετά τον εκβιασμό της Χριστίνας απομακρύνεται από τον Πέτρο. Παράλληλα, η Χριστίνα ξαφνιάζει τον Πέτρο με την απόφασή της να του επιστρέψει την...Κεντρικό δελτίο 23/10/2024Κεντρικό δελτίο 23/10/2024Τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις της τουρκικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας, με νεκρούς και τραυματίες. Αναφορές για ομήρους. Ο Μητσοτάκης λέει...Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 23/10/2024Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 23/10/2024Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.