Τώρα μαζί αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2024 08:07

Ο Νίκος Σπανός για τον αγωγό υδροδότησης που γίνεται στόχος αγνώστων στην Αίγινα

Ο αγωγός υδροδότησης γίνεται στόχος αγνώστων, αφήνοντας το νησί χωρίς νερό. Μάλιστα, ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι η δολιοφθορά έγινε μέσω εκρηκτικού μηχανισμού. Τι λέει στην εκπομπή ο Υποναύαρχος ε.α. Νίκος Σπανός.
ΑΙΓΙΝΑΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Δασκαλάκης και Ιατρίδης για τα Ελληνοτουρκικά

Δασκαλάκης και Ιατρίδης για τα Ελληνοτουρκικά Πολιτική αντιπαράθεση Λοβέρδου, Λιακούλη και Καλαματιανού για τα μπλόκα των αγροτώνΠολιτική αντιπαράθεση Λοβέρδου, Λιακούλη και Καλαματιανού για τα μπλόκα των αγροτώνΚαταγγελία από κτηνοτρόφο για υγειονομική βόμβα στο σημείο ταφής προβάτων από ευλογιάΚαταγγελία από κτηνοτρόφο για υγειονομική βόμβα στο σημείο ταφής προβάτων από ευλογιάΕφημερίδες 21/12/25: Τα πρωτοσέλιδαΕφημερίδες 21/12/25: Τα πρωτοσέλιδαΚύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της ΑττικήςΚύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της ΑττικήςΠρόστιμα σε χιλιάδες οδηγούς για ανασφάλιστα, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίαςΠρόστιμα σε χιλιάδες οδηγούς για ανασφάλιστα, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίαςΑνοιχτά καταστήματα την ΚυριακήΑνοιχτά καταστήματα την ΚυριακήΤο Κίεβο χτύπησε τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου στη ΜεσόγειοΤο Κίεβο χτύπησε τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου στη ΜεσόγειοΜαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τα μπλόκαΜαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τα μπλόκαΟικογένεια αγροτών στη Κοζάνη πλήρωσε ασφάλιστρα στον ΕΛΓΑ για κτήματα που δεν είχεΟικογένεια αγροτών στη Κοζάνη πλήρωσε ασφάλιστρα στον ΕΛΓΑ για κτήματα που δεν είχεΕφημερίδες 20/12/25: Τα πρωτοσέλιδαΕφημερίδες 20/12/25: Τα πρωτοσέλιδα«Φωτιά» οι τιμές στα κρέατα ενόψει Χριστουγέννων«Φωτιά» οι τιμές στα κρέατα ενόψει Χριστουγέννων

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία με τους Θανάση Πάτρα, Γιώργο Κρικοριάν, και Άννα Ζηρδέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΠόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΟι ΗΠΑ αναζητούν μια ενδιάμεση φόρμουλα στο εδαφικό.