Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024 13:43

Κακοκαιρία εξπρές για τρεις μέρες – Πλημμύρες, χαλαζόπτωση και κεραυνοί

Επιδείνωση του καιρού σήμερα και αύριο με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών συνθέτουν την αλλαγή του σκηνικού. Ήδη μάλιστα από χθες είχαμε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα σε Ήπειρο και Κεντρική Μακεδονία.
ΠΛΗΜΜΥΡΕΣΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΧΑΛΑΖΙΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣΚΕΡΑΥΝΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Υμηττός: Συνεχείς περιπολίες για να σωθεί ο τελευταίος πνεύομνας της ΑττικήςΥμηττός: Συνεχείς περιπολίες για να σωθεί ο τελευταίος πνεύομνας της ΑττικήςΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΡούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Ρούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Μετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΜετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της ΑθήναςΑγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της Αθήνας

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.