Ώρα ΕλλάδοςVideoΣχετικά
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 7:00  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024 10:24

Ώρα Ελλάδος 02/09/2024

Το email διαμαρτυρίας που έλαβε η πυροσβεστική από πολίτη για το ελικόπτερο που πετούσε προληπτικά πάνω από την Αττική, το σοκαριστικό τροχαίο με διανομέα στην Κέρκυρα, η εικόνα από τα νεκρά ψάρια στο Βόλο, τα εκλογικά αποτελέσματα στη Θουριγγία και τη Σαξονία, οι αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος και του καφέ ήταν η θεματολογία της εκπομπής. Στον Παναγιώτη Στάθη και στον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο Χάρης Μαμουλάκης από το ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, ο Νικήτας Κακλαμάνης από τη ΝΔ, ο Διονύσης Καλαματιανός από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Μάντζος από το ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ώρα Ελλάδος 01/09/2024Ώρα Ελλάδος 01/09/2024Ώρα Ελλάδος 13/02/26Ώρα Ελλάδος 13/02/26Ώρα Ελλάδος 12/02/26Ώρα Ελλάδος 12/02/26Ώρα Ελλάδος 11/02/26Ώρα Ελλάδος 11/02/26Ώρα Ελλάδος 10/02/26Ώρα Ελλάδος 10/02/26Ώρα Ελλάδος 09/02/26Ώρα Ελλάδος 09/02/26Ώρα Ελλάδος 06/02/26Ώρα Ελλάδος 06/02/26Ώρα Ελλάδος 05/02/26Ώρα Ελλάδος 05/02/26Ώρα Ελλάδος 04/02/26Ώρα Ελλάδος 04/02/26Ώρα Ελλάδος 03/02/26Ώρα Ελλάδος 03/02/26Ώρα Ελλάδος 02/02/26Ώρα Ελλάδος 02/02/26Ώρα Ελλάδος 30/01/26Ώρα Ελλάδος 30/01/26

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.