OPEN ΤΩΡΑ!VideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN τώρα! - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 15:30

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Είχα σχέση με την Κατερίνα»

Η Ειρήνη Μαρτζούκου, η μητέρα και η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη μιλούν αποκλειστικά στο «Open Τώρα»
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣΑΜΑΛΙΑΔΑΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ειρήνη Μουρτζούκου: Κρατούσα το παιδί της Κατερίνας που είχαμε δεσμό, ανησύχησα και κάλεσα ασθενοφόροΕιρήνη Μουρτζούκου: Κρατούσα το παιδί της Κατερίνας που είχαμε δεσμό, ανησύχησα και κάλεσα ασθενοφόροΠ. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Π. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Με μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΜε μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΠ. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Π. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Ντοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΝτοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΣτέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Στέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 25, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 25, κύκλος 03To Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ασιατικά πιάτα και φτιάχνει νουντλς με χοιρινό και σάλτσα τσίλι, ένα ξεχωριστό πιάτο από...Τα Επαγγέλματα που σβήνουν την επόμενη 5ετιαΤα Επαγγέλματα που σβήνουν την επόμενη 5ετιαΤα 15 επαγγέλματα που είναι στο «Κόκκινο» για την επόμενη 5ετιαΜεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 14/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 14/12/25Ένα δαιδαλώδες κύκλωμα που κατάφερνε να κλέβει κοινοτικά κονδύλια επιδοτήσεων και να μην αφήνει πίσω του κανένα στοιχείο ώστε να εντοπιστεί η απάτη,...Συνταγή για ντονέρ με 2 είδη κιμάΣυνταγή για ντονέρ με 2 είδη κιμάΤο πιο εύκολο, πρωτότυπο και νόστιμο ντονέρ με 2 είδη κιμά από τον Βαγγέλη Δρίσκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ντονέρ με 2 είδη κιμάΣυνταγή για ντονέρ με 2 είδη κιμάΤο πιο εύκολο, πρωτότυπο και νόστιμο ντονέρ με 2 είδη κιμά από τον Βαγγέλη Δρίσκα.Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 25, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 25, κύκλος 03To Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ασιατικά πιάτα και φτιάχνει νουντλς με χοιρινό και σάλτσα τσίλι, ένα ξεχωριστό πιάτο από...Ραντεβού το ΣΚ 13/12/25Ραντεβού το ΣΚ 13/12/25Μερικά απο τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Χωρίς τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι η παγκόσμια περιοδεία της Νατάσα Μποφίλιου και του Γιάννη...Συνταγή για αργεντίνικη τσοκοτόρταΣυνταγή για αργεντίνικη τσοκοτόρταΟ Βαγγέλης Δρίσκας κλείνει γλυκά τη σημερινή εκπομπή με μία ξεχωριστή αργεντίνικη τσοκοτόρτα.