OPEN ΤΩΡΑ!VideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN τώρα! - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 14:12

Π. Κουσουλός: «Παρουσιάστηκα αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, δεν έχω τίποτα να κρύψω»

Οι δηλώσεις του Π. Κουσουλού έξω από το Α/Τ Αμπελοκήπων, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η Ειρήνη Μουρτζούκου.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΜΗΝΥΣΗΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Π. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Π. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Με μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΜε μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΠ. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Π. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Ντοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΝτοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΣτέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Στέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.Συνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ  με μαρέγκεςΣυνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ με μαρέγκεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει τούρτα Αρμενοβίλ, με μαρέγκες, καραμελωμένα αμύγδαλα και σοκολάταΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα ιδιαίτερο γιορτινό κρασάτο μοσχαράκι για όλη την οικογένεια.Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.