OPEN KitchenVideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN Kitchen  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2024 18:14

«OPEN Kitchen» 04/12/2024

Την Τετάρτη, έρχεται στην κουζίνα της Ντίνας ένα αφράτο κέικ αλλά και ένα αλμυρό κέικ.
ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για μπριος με σοκολάταΣυνταγή για μπριος με σοκολάτα«OPEN Kitchen» 01/01/2025«OPEN Kitchen» 01/01/2025«OPEN Kitchen» 31/12/2024«OPEN Kitchen» 31/12/2024«OPEN Kitchen» 30/12/2024«OPEN Kitchen» 30/12/2024«OPEN Kitchen» 27/12/2024«OPEN Kitchen» 27/12/2024«OPEN Kitchen» 26/12/2024«OPEN Kitchen» 26/12/2024«OPEN Kitchen» 23/12/2024«OPEN Kitchen» 23/12/2024OPEN Kitchen 20/12/2024OPEN Kitchen 20/12/2024OPEN Kitchen 19/12/2024OPEN Kitchen 19/12/2024«OPEN Kitchen» 18/12/2024«OPEN Kitchen» 18/12/2024«OPEN Kitchen» 17/12/2024«OPEN Kitchen» 17/12/2024«OPEN Kitchen» 16/12/2024«OPEN Kitchen» 16/12/2024

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει λαχταριστά κουλούρια ατσμά, που έχουν βουτυράτη, αφράτη ζύμη και υπέροχη γεύση.Πάνος Βλάχος: Η απαντησή του για το πουκάμισο των 860 ευρώΠάνος Βλάχος: Η απαντησή του για το πουκάμισο των 860 ευρώΟ τραγουδιστής έδωσε την δική του απάντηση πάνω από την σκηνή στις κατηγορίες για το ακριβό του πουκάμισο.Συνταγή για φαρούκ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για φαρούκ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει φαρούκ, ένα ιδιαίτερο σιροπιαστό σοκολατένιο γλυκό από την Θράκη.Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31, κύκλος 02Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31, κύκλος 02Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με τα λαχταριστά κουλούρια ατσμά, που έχουν βουτυράτη, αφράτη ζύμη και υπέροχη γεύση. Συνεχίζει με το...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει λαχταριστά κουλούρια ατσμά, που έχουν βουτυράτη, αφράτη ζύμη και υπέροχη γεύση.ΟΡΕΝ Τώρα! 17/01/2025ΟΡΕΝ Τώρα! 17/01/2025Στο πλατό της εκπομπής «OΡΕΝ Τώρα» βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπου μίλησε για την υπόθεσή της, το εφετείο και τα δικαστήρια, η οποία σχολίασε επίσης...Κεντρικό δελτίο 18/01/2025Κεντρικό δελτίο 18/01/2025Τίθεται σε ισχύ η συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς. Συγκλονίζουν οι ιστορίες των ομήρων που θα επιστρέψουν, μετά από 15 μήνες στα χεριά των τρομοκρατών. Μεγάλη...Συνταγή για φαρούκ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για φαρούκ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει φαρούκ, ένα ιδιαίτερο σιροπιαστό σοκολατένιο γλυκό από την Θράκη.