OPEN KitchenVideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN Kitchen  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2024 17:49

«OPEN Kitchen» 05/12/2024

Σήμερα το μενού έχει γλυκοπατάτες, αλλά όταν αυτές συνδυάζονται με φέτα και σάλτσα BBQ, η νοστιμιά απογειώνεται. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, μας δείχνει πως να καλλιεργήσουμε ραδίκια, παντζάρια και σπανάκι στη γλάστρα του σπιτιού μας και τέλος, η Ντίνα μοιράζεται μαζί μας το μυστικό για τα πιο αρωματικά και αφράτα κεϊκάκια με ροζ γκρέιπφρουτ.
ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

«OPEN Kitchen» 01/01/2025«OPEN Kitchen» 01/01/2025«OPEN Kitchen» 31/12/2024«OPEN Kitchen» 31/12/2024«OPEN Kitchen» 30/12/2024«OPEN Kitchen» 30/12/2024«OPEN Kitchen» 27/12/2024«OPEN Kitchen» 27/12/2024«OPEN Kitchen» 26/12/2024«OPEN Kitchen» 26/12/2024«OPEN Kitchen» 23/12/2024«OPEN Kitchen» 23/12/2024OPEN Kitchen 20/12/2024OPEN Kitchen 20/12/2024OPEN Kitchen 19/12/2024OPEN Kitchen 19/12/2024«OPEN Kitchen» 18/12/2024«OPEN Kitchen» 18/12/2024«OPEN Kitchen» 17/12/2024«OPEN Kitchen» 17/12/2024«OPEN Kitchen» 16/12/2024«OPEN Kitchen» 16/12/2024

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ηλεκτρονικές απάτες: Πως αδειάζουν τον τραπεζικό σας λογαριασμόΗλεκτρονικές απάτες: Πως αδειάζουν τον τραπεζικό σας λογαριασμόΟι διαδικτυακές απάτες που έχουν πέσει θύματα χιλιάδες πολίτες, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, καθώς και οι τρόποι ώστε να αντιμετωπιστούν τέτοια...Συνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει λαχταριστά κουλούρια ατσμά, που έχουν βουτυράτη, αφράτη ζύμη και υπέροχη γεύση.Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 50Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 50Η Νεφέλη είναι πολύ χαρούμενη με την απόφαση του Δημήτρη να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα που τρέχει στους αγώνες μοτοκρός. Η απόφαση όμως αυτή του...ΟΡΕΝ Τώρα! 17/01/2025ΟΡΕΝ Τώρα! 17/01/2025Στο πλατό της εκπομπής «OΡΕΝ Τώρα» βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπου μίλησε για την υπόθεσή της, το εφετείο και τα δικαστήρια, η οποία σχολίασε επίσης...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

«OPEN Kitchen» 27/12/2024«OPEN Kitchen» 27/12/2024Σήμερα η Ντίνα φτιάχνει μια εύκολη, αλλά πεντανόστιμη συνταγή, γιορτινή τυρόπιτα με τραγανό φύλλο και αφράτη ζουμερή γέμιση. Αμέσως μετά, η τέχνη του...OPEN Kitchen 13/12/2024OPEN Kitchen 13/12/2024Η εβδομάδα κλείνει με ένα ταξίδι στην πανέμορφη Ισπανία, μέσω της παραδοσιακής τοπικής ομελέτας, με απίθανες λεπτοκομμένες πατάτες. Στη συνέχεια, η...«OPEN Kitchen» 16/12/2024«OPEN Kitchen» 16/12/2024Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με το απόλυτο γιορτινό παραδοσιακό γλυκό, τους κουραμπιέδες. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης...«OPEN Kitchen» 18/12/2024«OPEN Kitchen» 18/12/2024Η Ντίνα Νικολάου παρουσιάζει έναν διαφορετικό χαλβά με γάλα, μύρτιλα, άρωμα πορτοκαλιού και δροσερή γεύση, ενώ αμέσως μετά δίνει τη δική της εκδοχή...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αφράτα κουλούρια ατσμά από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει λαχταριστά κουλούρια ατσμά, που έχουν βουτυράτη, αφράτη ζύμη και υπέροχη γεύση.ΟΡΕΝ Τώρα! 17/01/2025ΟΡΕΝ Τώρα! 17/01/2025Στο πλατό της εκπομπής «OΡΕΝ Τώρα» βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπου μίλησε για την υπόθεσή της, το εφετείο και τα δικαστήρια, η οποία σχολίασε επίσης...Συνταγή για φαρούκ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για φαρούκ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει φαρούκ, ένα ιδιαίτερο σιροπιαστό σοκολατένιο γλυκό από την Θράκη.Υποθέσεις 15/01/2025Υποθέσεις 15/01/2025Νέα ηχητικά ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι έγινε την τελευταία μέρα του Παναγιωτάκη, καλεσμένοι στην εκπομπή βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης...