OPEN KitchenVideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN Kitchen - Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024 17:25

Γιατί τα παρεξηγημένα κόλλυβα αποτελούν την απόλυτη υπερτροφή

Ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, εξηγεί γιατί τα παρεξηγημένα κόλλυβα αποτελούν την απόλυτη υπερτροφή.
ΚΟΛΛΥΒΑΥΠΕΡΤΡΟΦΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για ριζότο με καλαθάκι Λήμνου & μανιτάρια από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για ριζότο με καλαθάκι Λήμνου & μανιτάρια από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για ρολάκια κανέλας με καφέ & σοκολάτα από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για ρολάκια κανέλας με καφέ & σοκολάτα από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για λαζάνια με κιμά γαλοπούλας από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για λαζάνια με κιμά γαλοπούλας από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για βασιλόπιτα από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για βασιλόπιτα από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για mocktail με κόκκινα φρούτα & τριαντάφυλλο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για mocktail με κόκκινα φρούτα & τριαντάφυλλο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για κεϊκάκια μανιταριών και πατατούλες με προσούτο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για κεϊκάκια μανιταριών και πατατούλες με προσούτο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για γιορτινή σαλάτα λάχανο - καρότο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για γιορτινή σαλάτα λάχανο - καρότο από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μοσχαράκι γιουβέτσι από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μοσχαράκι γιουβέτσι από τη Ντίνα ΝικολάουΣυνταγή για μελωμένο χοιρινό κότσι με χυλοπίτεςΣυνταγή για μελωμένο χοιρινό κότσι με χυλοπίτεςΙδέες για να στολίσουμε το γιορτινό τραπέζιΙδέες για να στολίσουμε το γιορτινό τραπέζιΣυνταγή για τυρόπιτα με τραγανό φύλλο και αφράτη ζουμερή γέμισηΣυνταγή για τυρόπιτα με τραγανό φύλλο και αφράτη ζουμερή γέμισηΣυνταγή για βουτυράτο χοιρινό ρολό με πολίτικο ρύζιΣυνταγή για βουτυράτο χοιρινό ρολό με πολίτικο ρύζι

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.