Chef στην κουζίνα σαςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Chef στην κουζίνα σας - Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024 14:27

Συνταγή για νιόκι πατάτας με μπολονέζ πάπιας από το Βαγγέλη Δρίσκα

Είναι ένα πιάτο comfort στο οποίο ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει τη μαγειρική μαεστρία του. Δεν είναι άλλο από νιόκι πατάτας με μία σπέσιαλ σάλτσα μπολονέζ με πάπια.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΝΙΟΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΠΑΠΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ  με μαρέγκεςΣυνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ με μαρέγκεςΣυνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΣυνταγή για τάρτα τυριώνΣυνταγή για τάρτα τυριώνΣυνταγή για λαζάνια με 4 τυριά και λιαστέςΣυνταγή για λαζάνια με 4 τυριά και λιαστέςΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γεμιστό κοτόπουλο με ξερά φρούτα και κάσταναΣυνταγή για γεμιστό κοτόπουλο με ξερά φρούτα και κάσταναΣυνταγή για εύκολες μακαρονάδεςΣυνταγή για εύκολες μακαρονάδεςΣυνταγή για αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάριαΣυνταγή για αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάριαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.Συνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ  με μαρέγκεςΣυνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ με μαρέγκεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει τούρτα Αρμενοβίλ, με μαρέγκες, καραμελωμένα αμύγδαλα και σοκολάταΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα ιδιαίτερο γιορτινό κρασάτο μοσχαράκι για όλη την οικογένεια.Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.