Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31, κύκλος 02
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με τα λαχταριστά κουλούρια ατσμά, που έχουν βουτυράτη, αφράτη ζύμη και υπέροχη γεύση. Συνεχίζει με το ιταλικό ριζότο του γάμου με σπανάκι, σέσκουλα και κεφτεδάκια. Η γεύση απογειώνεται με το πεντανόστιμο κλέφτικο κοτόπουλο με φέτα και κεφαλοτύρι στη γάστρα, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ο Βαγγέλης φτιάχνει φαρούκ, ένα ιδιαίτερο σιροπιαστό σοκολατένιο γλυκό από την Θράκη.