Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 13:20

«Κλεφτοπόλεμος» αγροτών και ματ για τον αποκλεισμό της εθνικής οδού

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, με αποκλεισμούς σημείων των εθνικών οδών. Τα μπλόκα αυξάνονται σε όλη τη χώρα ενώ οι αγρότες δηλώνουν ότι δεν ικανοποιούνται από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα αιτήματά τους. Χθες υπήρξε μικτή ένταση μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αγροτών, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να αποκλείσουν την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Μαλγάρων.
ΑΓΡΟΤΕΣΜΠΛΟΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια της έκρηξης στο τραίνο των ΤεμπώνΑναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια της έκρηξης στο τραίνο των ΤεμπώνΣυνταγή για γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλουΣυνταγή για γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλουΈρχεται η αύξηση του κατώτατου μισθού - Τι αυξήσεις προτείνουν οι κοινωνικοί εταίροιΈρχεται η αύξηση του κατώτατου μισθού - Τι αυξήσεις προτείνουν οι κοινωνικοί εταίροιΕπίθεση συγγενών θυμάτων των Τεμπών στον ΚυρανάκηΕπίθεση συγγενών θυμάτων των Τεμπών στον ΚυρανάκηΟμπάμα για την πολιτική Τραμπ: Δεν υπάρχει ευπρέπειαΟμπάμα για την πολιτική Τραμπ: Δεν υπάρχει ευπρέπειαΟι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να φύγει από το Ντονμπάς, λέει ο ΖελένσκιΟι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να φύγει από το Ντονμπάς, λέει ο ΖελένσκιΣοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώραΣοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώραΚλοιός αφρικανικής σκόνης καλύπτει τη χώραΚλοιός αφρικανικής σκόνης καλύπτει τη χώραΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτοφραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτοφραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΗ αποτίμηση του Πρωθυπουργού για τη συνάντηση με τον ΕρντογάνΗ αποτίμηση του Πρωθυπουργού για τη συνάντηση με τον ΕρντογάνΣτα χαρακώματα ΝΔ-πρώην υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ για Τσίπρα-ΣτουρνάραΣτα χαρακώματα ΝΔ-πρώην υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ για Τσίπρα-ΣτουρνάραΕπίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για διαφθορά, ακρίβεια, κράτος δικαίουΕπίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για διαφθορά, ακρίβεια, κράτος δικαίου

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΗ Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»